SP-LPC Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Faktycznie z tymi głośnikami wysokotonowymi to przegięcie, żeby w aucie tej klasy brakowało, tym bardziej że poprzednik miał, można dokupić w salonie, kosztują chyba ok 60 zł, ja osobiście zainwestowałem w Hertze ze zwrotnicami i grają super. Musiałem tylko dokupić wtyczki po 3 zł każda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowie Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 jakoś nie zauważyłem większości "wad", o których pisze ten użytkownik meganki http://www.autocentrum.pl/oceny/renault/me...rowcy-966402733 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinIII Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Panowie, możecie mi proszę powiedzxieć jak przy włączonych xenonach spryskać szyby, żeby automatycznie nie sprysiwały się reflektory ?? bo to trochę drażniące jest... i przy prędkości ponad 100km/h mam obawy że te klapki odpadną jak będzie wysuwał się spryskiwacz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 nie ma obawy - klapki nie odpadną :) spryskiwacz na reflektory włacza sie dopiero jak przytrzymasz dźwignie dłuzej niż 1-2 sekundy - jak krocej to się nie włącza spryskiwanie reflektorów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinIII Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 dziękuję Ci bardzo mkotek za informację :) o to mi chodziło właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 spryskiwacz na reflektory włacza sie dopiero jak przytrzymasz dźwignie dłuzej niż 1-2 sekundy tak tylko że w praktyce bywa to ciężkie do wykonania - naciskasz na 1 sekunde a pompka dopiero sie zbiera, odczekujesz jeszcze chwilę i juz razem z szybą myjesz reflektory :) całe szczęscie że sa swiatla do jazdy dziennej i że zbiornik ma 5L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinIII Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 teraz jeszcze inne pytanko mam... moja menka ma już przejechane 8 tyś km. zauważyłem że teraz praca silnika zrobiła się głośniejsza... na postoju słyszeć z silnika taki cichy...ale jednak słychać go dobrze... tak jakby był pod maską mały dieselek :) hehe takie klekotanie... na początku czegoś takiego nie było... też macie tak w silnikach benzynowych ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Panowie i panie - powoli robicie wielkie śmietnisko z tego tematu. marcinIII, Gdyby było napisane: "Mnie ostatnio drażni głośna praca silnika czy włączanie się spryskiwacza reflektorów wraz ze spryskiwaczem szyb, to by było OK. Pytania i porady, proszę pisać w postach tematycznych Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi