reloader Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam wszystkich ;] Jestem właścicielem Megane 1,9td i niestety od samego początku prawa przednia szyba (elektryczna) po opuszczeniu strasznie drży. dzieje się to w zasadzie tylko w dwóch pozycjach drży. Jest w stanie ktoś doradzić co z tym zrobić??? Z góry serdeczne dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas.s Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Myślę że powinieneś zacząć od rozebrania tapicerki i dostania się do prowadnic na których porusza się szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reloader Napisano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Też tak myślałem choć co po rozebraniu??? Nigdy nie robiłem tego ;/ Ale zrobię to jakby co bede pisał ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_r_z_e_m_o Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 choć co po rozebraniu??? Tego nikt nie wie. Jak będziesz miał rozebraną tapicerkę (manual na Downloadzie) powinieneś zobaczyć czy coś tam nie jest luźne, może poluzowane lub odkręcone są jakieś śrubki. Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts