krzemyk101 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam,jaż kilka razy zaobserwowałem ten komunikat ale nie bardzo wiem co on oznacza,dodam tylko że auto jest z holandi a język to oczywiście flamandzki.Narazie nie zauważyłem żeby coś nie tak działo się z samochodem ale pewnie coś jest nie tak skoro coś pokazuje.Wielkie dzięki za jakąkolwiek pomoc.Komunikat ten to coś w rodzaju STUURKOLOM VRIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Uszkodzona kolumna kierownicy. Brak wspomagania. Coś w ten sens. A na przyszłość do tłumaczenia treści komunikatów jest odpowiedni temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Ale wspomaganie jest i narazie nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 translate.google.pl z reguły daje rade przetłumaczyć takie rzeczy. Nie wiem czy sie nie pomyliłeś w pisowni bo to co napisałeś przetłumaczył jako Kolumna kierownicy FREE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakoTakoToIdzie Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Witam posiadam megane 2 z 2003 roku. Mój problem dotyczy chwilowego zapalania się kontrolki service z komunikatem "stuurkolom vrij" na zgaszonym silniku dodam ze megane jest z holandii pojawia się to na chwile i znika.. miałem już tak kilka razy proszę o pomoc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Podłącz samochód pod CLIPA i odczytaj błędy. Komunikat chyba mówi, że nie blokuje kierownicy (holenderski dziwnie tłumacz przetłumaczył). Czy po tym komunikacie kierownica jest zablokowana? Najlepiej jednak to podłącz pod CLIPA, najpierw zmień język na angielski i przy okazji odczytaj błędy, ale wg mnie to będzie problem z blokadą kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colt1255 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Stawiałbym na "coś" z układem kierowniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakoTakoToIdzie Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Fakt na postoju nie blokuje mi kierownicy. Zbadam sprawę CLIPEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Witam! Dnia 18.06.2017 o 18:06, JakoTakoToIdzie napisał: Fakt na postoju nie blokuje mi kierownicy. Zbadam sprawę CLIPEM I co wyszło na CLIPIE? Pamiętasz jeszcze? Mam taki sam komunikat ale auto nie odpala. Tylko słychać pykanie z przepustnicy i za chwilę włącza się ten komunikat i service. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Dnia 17.06.2017 o 03:32, JakoTakoToIdzie napisał: Witam posiadam megane 2 z 2003 roku. Mój problem dotyczy chwilowego zapalania się kontrolki service z komunikatem "stuurkolom vrij" na zgaszonym silniku dodam ze megane jest z holandii pojawia się to na chwile i znika.. miałem już tak kilka razy proszę o pomoc ... Czy przypadkiem nie pali się kontrolka od poduszek? W tych rocznikach nie blokuje kolumny po zgaszeniu silnika i otwarciu drzwi jak jest problem z poduszkami - ale może to być błędny kierunek diagnostyki. Bez np.: Clip się nie obędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 4 godziny temu, szwagier24a napisał: W tych rocznikach nie blokuje kolumny Blokuje, chyba, że ktoś zdemontował trzpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi