Nel Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam w starym forum była taka opcja <<szukaj wszystkie posty" i ustawiałem sobie np. z 3dni i czytałem .Nie mogę teraz odszukać tej funkcji .Może ktoś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 a ja szukam dostępu do poczty, wiem jak wysłać (bardzo fajne udogodnienie), ale w starszej wersji forum była opcja <zapisane>, no a tam miałem kilka ważnych wiadomości. Jak odszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam. Nowy wygląd forum jest ok, tylko nie mogę zlokalizować opcji, która była w poprzedniej wersji forum "zobacz posty od ostatniej wizyty". Czy Ktoś może mi pomóc, gdzie tego szukać? Dzięki Zyga i Aston76 i pozostałym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 wysoko, po prawej stronie, pod Twoim loginem <wyświetl nową zawartość>, a ja szukam dostępu do zapisanych wiadomości pw. bo jak wysłać to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Markar74 w prawym rogu masz WYŚWIETL NOWĄ ZAWARTOŚĆ. I tam jak wejdziesz wyświetli się cała zawartość od ostatniej twojej wizyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 To może ktoś wie gdzie jest opcja " zobacz posty nieprzeczytane" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Zygmunt klikasz w 1 strzałeczkę za Twoim loginem na górze po prawej stronie, rozwija się lista i tam KOMUNIKATOR. To jest to czego szukasz ale teraz bez podziału na skrzynki. Wiadomości są chronologicznie pomieszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Czy "wyświetl nową zawartość" to to samo czy stare "zobacz posty nie przeczytane ? Bo wydaje mi się że jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jednak TAK - tylko zmień sobie w profilu czy od ostatniej wizyty czy wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Już zmieniłem , dzięx Prezes , jeszcze nie ogarnełem nowego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A co z moim pytaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Prezes, o widzisz :) senkju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Witam w starym forum była taka opcja <<szukaj wszystkie posty" i ustawiałem sobie np. z 3dni i czytałem .Nie mogę teraz odszukać tej funkcji .Może ktoś pomoże. Nie ma takiej opcji, jest tylko - Nowa zawartość od ostatniej wizyty - Cała nowa zawartość, której nie czytałem Nie można ustawić okresu wyświetlania dla "nieprzeczytanych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Generalnie nie podoba mi się "nowe" forum z następujących powodów: 1. Strona jest bardziej rozbudowana a przez to woniejsza i jak ktoś ma słabszy komputer to go może trafić 2. Brak wiadomości o obsłudze: opcje stare - gdzie te opcje w nowym a ja nie mam czasu na bawienie się i szukanie opcji I jeszcze jedno: chciałbym aby ktoś uzasadnił dlaczego zmieniono program obsługujący forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Zmiana wyglądu i obsługi forum jest chyba dla samej zmiany. Admin stwierdził, że ma zbyt mało pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi