scar Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 pochrzaniłem cały opis. Od alternatora jest fioletowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus_24 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jak łączyć kabelki od sd-2 z tymi w skrzynce połączeń? mam namyśli czego użyć? jak bedzie najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonescu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Użyj cyny, było już powiedziane. W instrukcji też jest to jasno napisane. Przeczytaj cały wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus_24 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 czy wie ktoś może jak zamontować sd-2 w lagunie II - które wtyczki i piny w skrzynce połączeniowej [ Dodano: 2010-04-09, 16:15 ] W meganie montowałem dzisiaj wg wcześniejszych instrukcji i wszystko gra teraz pozostaje jeszcze montaż w lagunie II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A ja zapytam o te "srebrne listewki" na krawędziach wlotów z filmiku na YT: Czy koleś to pomalował czy są to jakieś nakładki? Fajnie to wygląda. Akurat mam megi w tym kolorze i wrzuciłbym coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotoman Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Montowałem w mojej czarnuli SD-2 i spokojnie mogę potwierdzić, że działa. Co prawda producent trochę namotał w opisie i nie do końca jest to takie, jakie być powinno, ale działa bezsprzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A mozesz wyjasnic konkretnie co producent namieszał w opisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotoman Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Z opisu, który mi przysłał wynikało,że podłączenie pod światła krótkie jest a nie pod długie, co oczywiste... Jednak gościa który mi to łączył w warsztacie w KRK wprawiło w lekką konsternację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A! to nie jest źle A nie skorzystałeś z opisu Tazesza? Ja chcę sam to podłączyć - mam nadzieję że się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotoman Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Gdybym miał warunki, to pewnie bym spróbował A tak, to podpierając się opisem Tazesza podreptałem do Maxi Reno i zrobilli mi to elegancko Tylko kolorami kabelków się nie sugeruj za mocno bo są inne niż w opisie ( kable od SD-2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 kotoman, a czy mógłbyś zamieścić tu małą rozpiskę jak masz u siebie podłączone to SD-2 Bo ja walczę i nie mogę go podłączyć, chodzi mi dokładnie o to, żebyś wypisał który kabelek wychodzący z SD-2 masz wpięty w który pin w złączach w tej skrzynce w komorze silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotoman Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nie ma problemu - jak tylko znjadę chwilę czasu w natłoku pracy (pewnie za 2-3 dni) , to zapodam rozpiskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus_24 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 pawel400, Na pierwszej stronie tego tematu użytkownik Tazesz zamieścił dokładną instrukcję krok po kroku jak zamontować sd-2 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 krakus_24, wiem, mam tą instrukcje, ale jak według niej podłączam SD-2 to nie działa, a kolega kotoman, napisał, że coś się zmieniło w kolorach kabelków w SD-2 i w związku z tym, instrukcja Tazesz-a może być już nieaktualna, dlatego chce zobaczyć w czym i czy w ogóle jest jakaś różnica i dzięki temu, może uda mi się w końcu zamontować SD-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus_24 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 a może pomyliłeś czerwone kabeliki w sd-2? - zrobiłeś złe podpięcie Tak trzeba podpiąć zasilanie w sd-2 czerwony gruby w sd-2 do zasilania "po stacyjce" (PPH2 PIN11), czerwony cienki w sd-2 do alternatora (PEM Brown PIN 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi