eyf1992 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Kup od megane 3 lub laguny 3. Są identyczne. Od laguny jest większy wybór :) Od megane III jest tylko jedna aukcja na allegro, mówisz, że od laguny III to samo jest ?? sprawdziłeś ta informacje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Sprawdziłem. Miałem od megane 3 i od laguny 3. W końcu wstawiłem od laguny 3, bo było w lepszym stanie. Ciężko kupić bez zarysowań. Na każdym szkło ma lekkie przebarwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyf1992 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 dzieki za info!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1504 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam Od Megane II po lifcie też mają sensor na dole i pasuje, ja tak zrobiłem i jest ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Jak zdjąć lusterko? Szarpać, przesuwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1504 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Lusterko należy wysunąć do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Pany szybkie pytanie czy to będzie dobre (w sensie sensora na dole)???? http://allegro.pl/megane-ii-kombi-lusterko-wsteczne-i6763032539.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Tak, nawet bym powiedział że lepsze rozwiązanie niż na górze. A będzie ci pasować do MIII? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 z tego co czytam na forum ponoć pasuje czyli z MEGANE II do MEGANE III może ktoś to potwierdzić czy powyższe lusterko pasuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Sam uchwyt pewnie będzie pasował, ale bardziej zastanawia mnie czy obudowa uchwytu będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 z historii pisania na forum ponoć było PLUG and PLAY ale chce się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Z megane 2 do megane 3 pasuje, ale sensor nie będzie pracował jak należy, gdyż jest on ma górze w lusterkach z megany 2,a ułożenie tylnej szyby różni się w obu meganach, stąd sensor od megane 3 znajduje się na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 blake ale to lusterko ma sensor na dole czy u góry bo już zgłupiałem????? Możesz podesłać jak powinno wyglądać lusterko z "dolnym" sensorem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) W MII/SCII na początku produkcji robili na górze, później zmienili na dół. Sorki nie przyjrzałem się dokładnie i tak to jest lusterko z sensorem na górze, tylko ktoś je przekręcił. Gdzieś wrzucałem na forum zdjęcie jak wygląda lusterko z MII z czujnikiem na dole -> LINK Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez karllo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 ok czyli szukam lusterka po zdjęciu z linka i jedziemy z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi