cinas Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Nie bardzo rozumiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 chciałem zamontować na próbę nawi do peugeota 1007 ale jak podłącze przewody co idą do radia to can szaleje i wyświetla usterkę Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Tak się nie da, różne marki i różne ramki can Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 a jak bym od innej renówki radjo podpiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jgoluch Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 @Cinas, jaki jest przybliżony całkowity koszt założenia i uruchomienia kamery cofania pod TomToma (Megane 2009)? Co trzeba by poza samą kamerą kupić? Jakaś specjalna wiązka? Później trzeba CLIPem coś odblokować? Czy miał ktoś kiedyś sytuację, że po aktualizacji mapy, GPS przestał być precyzyjny i "skakał" co kilkadziesiąt metrów? Chodzi o to, że na ekranie nie jest płynnie pokazywany ruch auta, tylko takie są jakby przeskoki co kilkadziesiąt metrów (czasem można skrzyżowanie przejechać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Potrzebna kamera oryginalne - 150 - 550 zł Moduł kamery oryginalny - 300-500 zł Okablowanie .. Aktualnie robię moduł kamery pewnie za dobry tydzień powinien być gotowy Potrzebna będzie kamer NTSC - 100 zł Moduł - jeszcze nie liczyłem kosztów ,może uda się zrobić auto konfigurację ekranu nawigacji wtedy nawet clip nie będzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_tbg Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Wyświetlacz mi padł w nawigacji, więc zakupiłem cała nową z takiego samego modelu (używana oczywiście) wymiana banalnie prosta. Lecz teraz nie mam widocznego paska do obsługi radia, robię to intuicyjnie z kierownicy, lecz to irytujące. Wydaje mi się każda nawigacja po numerze VIN jest przypisana do auta (jeśli się mysle prosze mnie poprawić). Jak i gdzie można to skonfigurować aby wszystko wrociło do normy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Należy clipem za programować nawi pod wyposażenie auta Potrzebny clip i reprog Jak nie opanujesz to mogę zrobić zdalnie jak posiadasz clipa lub wysyłkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) witam mam problem bo nie wiem gdzie podłączyć 1 i 2 przewód wyświetlacza ma wersje z pilotem czy podłączyć je pod gniazdo obd ?? Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 29 Czerwca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Nie rozumiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Jak jest pierwszy i drugi pin w wyświetlaczu to one idą do joysticka a jak jest pilot BT to je się gdzie podpina pod OBD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 1 i 2 to cany audio, należy je połączyć z can audio samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Udało się :) navi żyje ale jak jest radio to pisze locked. Co teraz zrobić ?? Jak wpisać kod do radia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Wysypana lub nie ta puszka BIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 ale radio się włączy gra i wyskakuje locked wszędzie wpisany jest nowy vin Dodano: 03 lip 2017 - 21:25 A jak będzie wymieniony wyświetlacz wyskoczy ten komunikat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi