cinas Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Masz nawi czy wyświetlacz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Radio i bic z jednego a navi z innego i to może być to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Masz clio ? A BIC z megany zła konfiguracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 radio i BIC z clio a NAVI z meganki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 to wysypany moduł bic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider123456 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Witam wszystkich, chciałbym założyć nawigację do clio III. Ma ktoś może kostki z pinami do wyświetlacza, modułu GPS, i radia( nie wiem czy do radia muszę zmieniać kostkę) na zbyciu. Posiadam clio III z 2009roku radio z BT. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Bez problemu do zrobienia , kostki mam dostępne jakie kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider123456 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Potrzebuje wszystkie kable i kostki potrzebne do nawigacji, w tej chwili nie posiadam żadnych. W clio III nie ma dżojstika dlatego tej wiązki nie potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Potrzebujesz antenę GPS i kawałek instalacji do nawigacji i polutować przy radiu zamiast wyświetlacza podpinasz BIC i z tego wyprowadzasz przewody do kontrolek pasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider123456 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jakby ktoś z szanownych kolegów miał na zbyciu wyświetlacz i moduł gps - proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Odezwij się na PW opisz co potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider123456 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgadza się coś takiego potrzebuje.Kolega cinas posiada cały zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbenios Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udało mi się dołożyć nawigacje z Live, ale mam mały problem. Kupiłem kartę SDHC 8GB class 10 Philipsa i niestety nie czyta mi jej w nawi, sformatowana w FAT. Próbowałem inna kartę co prawda micro SD z adapterem i jej też nie czyta. Nie mogę kompletnie nic nacisnąć bo wyskakuje komunikat, że karta nie wykryta. Może być uszkodzone gniazdo, czy muszę kupić ze strony TomToma kartę ekstra do wersji Live? I czy ktoś wie do jakiej pojemności obsługuje radio poliftowe z BT i USB pendrive? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Jak nie będzie map na karcie to nic się nie zrobi , Jak karta była już w nawigacji to teraz do komputera tomtom home i instalować mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg235 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam czy jest ktos z malopolski lub okolic, ktory za zaplata potrafi zainstalowac caly zestaw nawigacji? Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez greg235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi