grzes74 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Znalazłem takie zdjęcia Scenica 2012: Scenic 2012 by Facebook Z zewnątrz jakoś przekombinowane z przodu. Podobno Grand Scenic ma mieć relingi. Oficjalna informacja Renault Edytowane 30 Listopada 2011 przez grzes74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 A mi się podoba, ogólnie nie jest zły i chętnie bym takiego Scenica przyjął :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Jakby nie mieli co zrobić to ja się też chętnie takim zaopiekuję, może nie w dieslu ale gdyby nawet to nie pogniewałbym się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Mnie nadal sie nie podoba i przypomina przerośnięte punto. Albo zostanę przy swoim, albo poczekam na IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ciekawie sie prezentuje, chromy na bocznych listwach opytcznie go odchudziły, dodatkowo w grandzie relingi jakoś są elementem spinającym całość (brakowało ich w phI), OK jeżeli jeszcze w SIIIphII pojawi się silnik 2.0TCE to ja bardzo chętnie przygarnę :) Za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Mi tam się podoba, nawet bardziej niż obecna wersja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Przód fatalny, zero polotu :) Czekam na ph2 Megane III i liczę na poprawę jakości wnętrza - teraz rozczarowuje w porównaniu do MII :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 no chyba żartujesz - w którym miejscu?? Osobiście uważam że jest zdecydowanie lepiej niż w MII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Porównuję do ph2 MII, a najbardziej rażą mnie obicia drzwi. W porównaniu do mojej jasnej tapicerki w Expression, obecna wersja też wypada słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek cz-wa Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam Na stronie PIKURa też są zdjęcia. No ładnie. Dodali to czego mi brakowało: relingów i LEDów. Ładny dziubek Za szybko te zmiany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes74 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy :) 3 lata po wejściu obecnej wersji. W sam raz. Ciekawe co będzie z silnikami. Póki co zapowiadają nowy 1.2 TCe 115 KM i nowy 1.5 dCI Energy 110 S&S. Podobno 1.6 zniknie z oferty na wiosnę 2012. Ciekawe czy zostawią 1.4 TCe Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 W porównaniu do mojej jasnej tapicerki w Expression, obecna wersja też wypada słabo. Wydaje mi się, że nie jest tak źle. :) Ja mam Fluence w wersji Expression, z opcjonalnie zamówionym beżowym wykończeniem wnętrza (miałem tak w poprzedniej MII ph 2). Tkaniny jest sporo na drzwiach, poza tym czarne tworzywo pod szybą jest miękkie i przyjemne w dotyku. Oglądałem też wersję "z czarnym wnętrzem" i tam o dziwo czarny plastik jest twardy i nieprzyjemny. Tak samo tworzywo deski rozdzielczej (górne, czarne), faktura i wygląd na pewno lepiej niż Megane II. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi