kataryniarz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mam prośbę, sprawdzcie u siebie jaki jest zakres regulacji basu/sopranu w zestawie "Renault Multimedia System" z MIII ph2. Na wyświetlaczu skala do +9, a można podkręcić max. do +5 - podejrzewam błąd w oprogramowaniu radia. Tak wygląda: Foto z postu Robgold-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tete Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witaj,ja mam M III Grandtour Dynamique i w fabrycznym zestawie audio regulacja jest zaróno przy basie i sopranie od min do max. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Masz takie radio jak na zdjęciu? Z przebiegu wnioskuję, że masz ph1. Dodano: 21 sty 2013 - 20:01 Kolega "Flacha" potwierdził problem, czyli błąd w oprogramowaniu radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Potwierdzam, u mnie tez tylko do 5 się da. Auto rocznikowo 2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Mam tydzień Megane TCE130 Bose Edition z tym radyjkiem i jest tak jak powyżej (skala 5). Poza tym po załączeniu radia ustawienia Bas/Sopran(mam obniżone basy na -3 i podniesione soprany na +5) "wchodzą" dopiero po zmianie głośności. nie wiem czemu tak się dzieje.Proszę o sprawdzenie w Waszych autkach. Proszę o informacje. Podzrawiam :lol: P.s.Czy ktoś robił może upgrade softu tego radia. Ja znalazłem na stronach Renault coś takiego: Renault-270511-s2.42.zip. Jest tam plik .cab + instrukcja aktualizacji przez USB. Edytowane 14 Maja 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jest to raczej upgrade do poprzedniej wersji radia z ph1. W naszych soft ma numer First_2.2.0.14 - sprawdź u siebie czy też masz tą wersję. Mam też prośbę, zerknij pod fotel pasażera i zobacz jak jest zamontowany subwoofer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ja w moim mam basy na+3 soprany +5 czyli na maxa i wsio hula. Ktoś tu na forum narzekał na jakość dźwięku w fabrycznym radyjku ale ja uważam, że nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Jest to raczej upgrade do poprzedniej wersji radia z ph1.. Mam też prośbę... Raczej do nowego ph2, ale sprawdzę.Podobnie z subwooferem.ale to dopiero jutro -teraz jestem w pracy do 22 :) Jakoś nie widzę pod fotelem pasażera tego głośnika :lol: Edytowane 15 Maja 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kolega ted11 ma Bose i ten sam problem, w ph1 skala działa normalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jakoś nie widzę pod fotelem pasażera tego głośnika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Według opisu podobno jest w podłodze po siedzeniem pasażera, ciekawe czy całkiem przykryty wykładziną. Tak wygląda: http://imgs.segundamano.es/images/677/67772743143.jpg Dopuszczam odstępstwo od zasad umieszczania fotek. Mam nadzieję że link do fotki nie wygaśnie. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Coś takiego chyba jest - zrobię fotkę i wrzucę Proszę o sprawdzenie, czy zmienione ustawienia Bas/Sopran "wchodzą dopiero po zmianie poziomu głośności. U mnie tak jest, że po zapaleniu silnika audio załącza się na ustawieniach domyślnych. Edytowane 17 Maja 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jest nowa wersja oprogramowania do naszego radia - 3.0.0.24 Jeśli ktoś będzie w ASO pytajcie o aktualizację, ja przy najbliższej okazji spróbuję zaktualizować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 @kataryniarz: a nie można samemu zaktualizować radyjka? Qcze byłem na przeglądzie 2 tyg. temu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) W ph2 nie można Jak się okazało można jeśli ma się odpowiedni plik z ASO. Edytowane 16 Maja 2016 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi