makgajwer Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 To zadam jeszcze do wszystkich dość przewrotne pytanie. Czy widział ktoś na żywo kamerę cofania w aucie Megane/Scenic z nawigacja TT ? Pytam bo wszystkie auta (również te nowe) jeśli mają kamerę to mają starego Carminata (duży ekran bez karty SD) Oczywiście patrząc na schematy pod NAV1G1 (czyli TT) można znaleźć dla Scenica III kamerę cofania pewności nigdy jednak nie ma czy inżynierowie Francji czegoś nie pokręcili w Visu :) Ja mam Megane III z TT Carminat live + kamerka cofania więc odpowiem na pytanka jakby ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 makgajwer możesz sprawdzić jaki masz nr renault na joystiku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Cinas_ czy jesteś w stanie podsłuchać jakie ramki CAN'owskie wysyłane są przez moduł sterujący kamerą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nie mam czym posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 @CINAS_: o jaki nr chodzi bo za bardzo nie czaję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Od spodu joya jest nymer renault na naklejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proficar Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Witam, CINAS_ gdzie znajduje sie moduł 284a10002r, bo podobno mam go do wymiany. Mam kamere cofania, ale po włożeniu karty z innego scenica z tomplayerem kamera przestala dzialac i przepisało mi nr vin do modulu z tamtego scenica. Na wyswietlaczu zamiast obrazu z kamery pojawia sie obraz startowy tomtom. W serwisie powiedzieli ze do wymiany ten moduł. Z góry dziekuje Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 22 Października 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 W bagażniku po prawej stronie - jest to moduł kamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proficar Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Dzieki jutro to sprawdze. Jeszcze cos mówili o module połączeniowym multimedia , ze tez moze bedzie trzeba wymienić, ale nie mają pewnosci . juz kilku fachowców spr.i nikt nie daje rady, może masz jakis pomysł??? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 22 Października 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dziwny bardzo ten przypadek , szybciej bym obstawiał samą navi , ale najlepiej podmienić elementy na inne w SIII nie ma modułu połaczeń multimediów - jest to navi Jak byś miał bliżej to można by podstawić sprawne elementy i potwierdzić uszkodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Od spodu joya jest nymer renault na naklejce czyli co mam to rozebrać/zdemontować aby zobaczyć naklejkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Jak masz możliwość to wydłubać joya i odczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proficar Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Witam, cinas_ - byłem dzis u elektronika samochodowego i sprawdził i powiedział ze jest w module o nr. 259205631R inny vin ale on nie wie który to moduł ,że prawdopodobnie to navi i podobno można wyczyścić ten moduł , ale nie wie gdzie. Już nie wiem co mam robić bo każdy mówi ze "może" i nikt nie może określić ze do wymiany taki czy inny moduł. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 22 Października 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 259205631R mam moduł na 10000% z innnego auta i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proficar Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) podaj maila to wysle ci pare zdjec z nr. czesci , bo w clipie jest inny nr. a na wyswietlaczu jest inny mam też nr joya jak potrzebujesz Dodano: 22 paź 2013 - 16:06 nr. joya jaki mam to 253B00345R Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 22 Października 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi