Juanto Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Z wykształcenia jestem informatykiem. Nie żałuję, ze wybrałem się na studia bo w sumie każde studia są rozwijające jednak trzeba tutaj przyznać, ze studia wiele nie nauczą w IT. Branża bardzo się rozwija i jednak większość informacji trzeba zebrać samodzielnie. Szczególnie, że co roku wchodzą nowsze technologie. Aktualnie zajmuje się help desk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Również jestem informatykiem z wykształcenia, specjalizacja strony internetowe, aktualnie jestem Specjalistą ds. Sprzedaży w salonie sprzedaży znanego operatora Komórkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 To powiększam rodzinkę IT. Technik informatyk, na studiach (informatyka stosowana) została do wysłania i obrony praca inżynierska (wisi od marca z powodu braku czasu, ale już na ostatniej prostej). Od 3,5 roku pracuję w lokalnej firmie informatycznej (zajmujemy się głównie outsourcingiem). Ja się zajmuję wszystkim po trochu, głównie wyjazdy do klientów (m. in. problemy z maszynami produkcyjnymi i internetem), sprawy dot. PC (składanie, naprawy) i strony www (backend). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Od mojego ostatniego wpisu minęło trochę czasu, aktualnie pracuję jako programista backend aplikacji webowych PHP i JAVA. Do tego konteneryzacja + kwestie CI/CD. Mam przyjemność budować i obsługiwać dość duże systemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz243243 Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Kilka słów o mnie: ukończyłem mechanikę i budowę maszyn, pracuję od 5 lat w zawodzie i jest całkiem ok! ostatnimi czasy zacząłem popołudniami uczyć się języka Java - póki co całkiem bez spinania się ale z drugiej strony na serio pytanie do m.in. @Krzychu - patrząc na trendy dot. postępującej cyfryzacji i automatyzacji, poleciłbyś pójście w naukę np. Javy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 @lukasz243243 aktualnie Java i Python są w modzie. W miarę dobry programista szybko znajdzie dobrze płatną pracę, więc tak - warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Także IT, programista baz danych (ORACLE) SQL. Politechnika Warszawska 100 lat temu :( Obsługa "smoków" i bardzo dużych firm Polskich i kilku w krajach Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Dobry programista zawsze znajdzie pracę, zwłaszcza dobry programista Java. Warto iść w tym kierunku ale droga jest trudna i może być długa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka93 Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Generalnie po szkole mechanicznej jako mechanik pojazdów samochodowych. Aktualnie specjalista od sprzedaży części zamiennych do Daci, oraz względnie Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 To i ja się przedstawię. Zawodowo pracuje jako inżynier na utrzymaniu ruchu w zakładzie produkującym turbosprężarki. Zamawiam części pilnuje dokumentacji jak potrzeba rozmawiam z serwisem. Prywatnie lubię podłubać z jakaś Atmega lub coś polutować i naprawić oraz pogrzebać w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Pracowałem jako hydraulik wysokociśnieniowy i mechanik maszyn górniczych a obecnie zawodowo to już w stanie spoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi