meganecoupe02 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 ceny są znośne dosyć: http://allegro.pl/renault-megane-iii-10r-tunel-srodkowy-okazja-i3994977889.html http://allegro.pl/megane-iii-3-plastik-tunelu-tunel-srodkowy-gniazdo-i3966375394.html http://allegro.pl/podlokietnik-tunel-megane-iii-i3990928194.html http://allegro.pl/podlokietnik-tunel-renault-megane-iii-2010-5d-i4025075447.html chwila szukania, jak się dobrze poszuka to można znaleźć jeszcze taniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Wydaje mi się, że jak masz zwykły ręczny to operacja jest niewykonalna. Jak przeglądam aukcje to chyba tylko meganki z elektrycznym ręcznym mają nawiew na tył. Dziś na youtube widziałem MIII ph2 HTB 2013 na rynek rosyjski i... przy ręcznym z tyłu są nawiewy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 W PH1 w wyższych wersjach tez były i nie tylko na rynek rosyjski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ale chyba tylko przy elektrycznym ręcznym, jeszcze nie widziałem europejskiej wersji wyposażonej w zwykły ręczny + nawiew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dokładnie. Jeśli jest zwykły ręczny to nie ma miejsce na tunel do nawiewu. Chyba że samoróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dlatego wrzuciłem ten zrzut gdzie widać zwykły ręczny + nawiewy. Jest to fabryczne rozwiązanie w nowym aucie z 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kambastian Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Czy ktoś demontował same boki lewy i prawy płat plastiku ? Czy da się wogóle te plastiki zdemontować - lewy i prawy bok ? Chcę je okleić folią bo plastik od pasażera jest paskudnie skatowany zaraz przed mocowaniem pasa i źle to to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Boki są niedemontowalne (dziwne słowo) ponieważ stanowią całość jako tunel. Zdemontować można wierzch, schowek, tylny panel ze schowkiem/ nawiewami. Jak chcesz okleić boki tam gdzie szorują zamki od pasów to wymontuj sobie cały tunel i to zrób. Demontaż prosty (dwa wkręty torx we wnęce pod szczeliną na kartę i dwa kolejne, widoczne po przesunięciu foteli max do przodu z tyłu na dole tunela, poza tym wypięcie mieszka dzwigni zmiany biegów i ręcznego) i tak na 10 minut roboty gołymi rękoma uzbrojonymi we wkrętak krzyżowy i torx-owy. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Krzychos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_Sz Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Nie chcę zakładać kolejnego wątku, więc zapytam tutaj - czy tunele w podłokietnikiem do MIII były również robione bez gałki od nawigacji? Wszystkie oferty na alledrogo są albo bez tego górnego plastiku tunelu albo z dziurą pod nawigację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Tak oczywiście, w "dziurze" od pilota nawigacji jest montowany uchwyt butelki, przynajmniej do tego ma służyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Z tego co pamiętam, to tunele są zamienne, sterowanie nawigacji można zamienić z uchwytem na butelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_Sz Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Pięknie Wam dziękuję za błyskawiczną pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi