TheOktik Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nie da rady, a co do komunikatu - poczytaj forum i instrukcję instalacji przed instalacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 http://megane.com.pl/topic/44334-pytanie-do-znawcow-clipa/page__st__48 na ostatniej stronie tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamberek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Witam. Czy da rade zainstalować clipa na win 7 64 bit? Zakupiłem z wersją v134 i podczas instalacji wywala mi komunikat "to nie jest platforma clip". da radę na virtalboxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Twój komunikat nie jest związany z tym jaki masz system. Zanim zainstalujesz przeczytaj instrukcję instalacji - znajdziesz szybko odpowiedź. Tak czy siak potrzebujesz systemu 32bitowego z innego powodu - na 64bity nie ma sterowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerfall Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam a ten Clip będzie coś warty ? Cena dosyć dobra. http://allegro.pl/renault-can-clip-komplet-sonda-dacia-wersja-v139-i4257049153.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wysyłka z wysp, co z gwarancją, jak się okaże że nie działa (co często się zdarza)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Ponieważ centralny zamek w moim scenicu 1.6 2000r już po raz kolejny przestał reagować na kluczyk zacząłem zastanawiać się nad inwestycją w jakieś urządzenie za pomocą którego mógłbym zsynchronizować (przyuczyć) kluczyki. Poprzednia awaria miała miejsce w połowie marca tego roku. Koszty usuwania tej usterki robią się powoli zbyt duże i nie widzi mi się co pół roku jeździć do ASO w celu przyuczenia kluczy. Sposób z przytrzymaniem przycisku i jego dwukrotnym naciśnięciu niestety nie działa. Moje pytanie brzmi : czy urządzeniem CLIP Renault będę miał możliwość przyuczyć kluczyki lub ewentualnie jakim innym urządzeniem będę w stanie to zrobić ? Nie chciałbym kupować czegoś w ciemno aby nie wyrzucać pieniędzy w błoto. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Karczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renowaa Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Odświeżam temat, jaki clip najlepiej kupić by pominąć wszelkie awaryjności, o których można wiele poczytać ? Proszę o porady. Dodano: 06 maj 2015 - 11:38 Czy jest ktoś w stanie mi pomóc ? Niestety wszelkie informacje jakie przeczytałam na necie a było tego sporo są bardzo zróżnicowane i skrajne. Dlatego zwracam się do Was. Co możecie polecić, lub doradzić. Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tu_es Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Witam, posiadam Megankę Sedan 1.6 16v z 2004r. Mam problem z klimatyzacją, dlatego chciałbym zakupić CLIPa, po to aby samemu pokasować błędy lub posprawdzać parametry (nie tylko klimy). Czy taki LINK sprzęt będzie pomocny? Ewentualnie LINK_2 lub LINK_3 Proszę o doradzenie. Edytowane 16 Lipca 2015 przez tu_es Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edison Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 jezeli chodzi o clipa to są jakies ograniczenia z wyjatkiem programowania kart ktore roznia sie od orginalow? wszystko potrafi zczytac czy jest to tylko pic na wode? Czym sie rozni interfejs ktory wystawiaja na allegro za 600 a za 1200, nie piszczie tylko ze przekaznikami neca bo z tego co sprzedawcy zapewniaja kazdy z nich ten przekaznik ma od ver151... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Jakością wykonania. Prowizją sprzedającego. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez EnD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edison Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 skoro na jednej aukcji oraz na drugiej jakość wykonania wg zdjec jest identyczna to chyba tylko prowizją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Odświeże temat:) Jaki CLIP polecacie z tych dostępne na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Polecam kupić bezpośrednio z Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ale jaki model:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi