cinas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam Tak informacyjnie da się uruchomić grzałki 1800W znajdujące się w tunelu nagrzewnicy aby było ciepełko w Scenicu W moim przypadku grzałki były , alternator też 210A , ktoś we FRANCJI pewnie zapomniał włączyć lub poprzedni właściciel nie zapłacił za funkcję Aktywacja nie do zrobienia w prosty sposób clipem, ustawić należy parametry w Climatroniku i UCH Użyłem do tego reanult commander, można ustawić wszystko co jest do ustawienia, nawet to co clip ma zablokowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No toś teraz kol. cinas_ zabił klina z tą zabawką sprawniejszą od Clip-a....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manek33 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jaki masz silnik?? Czy przy 1,6 benzyna też się da?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 gojgien sprzęt raczej nie dla zwykłych zjadaczy chleba ;) ale robi cuda manek33 Ja mam 1,5dci a czemu ma się nie dać wstawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wyobrażam sobie...... Ja do zakupu CLIP-a podchodzę jak jeż do stosunku, już kilka razy i z obawami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 cinas_ zastanawiam się czy u mnie jest coś takiego. Czy po uaktywnieniu teraz czujesz ciepełko od samego początku? Niby mam taki przycisk "MAX" do rozmrażania szyby ale w mrozy to zaczyna działać po kilku dobrych minutach. Chyba się zesr.m i wqr..e jak mam grzałki a nie działają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 MIałem to samo, teraz grzeje od samego początku no może max 1 minuta :) Nawet jak by nie było to można dołożyć :) grzałki 100 , przekaźniki i wiązka 80 zł , kabelki brakujące 50 zł, jak nie ma alternatora 210A to 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zacznę od sprawdzenia alternatora a co do grzałek to mogę jakoś sprawdzić czy są u mnie zamontowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zdjąć osłonę z tunelu środkowego obok pedału gazu , wystarczy ją szarpnąć i zejdzie Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 No i chyba nie mam grzałek bo powinien być widoczny przewód od niej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Oj obawiam się, że masz :) Do grząłek dochodzi 5 grubych przewodów: 2 czarne, 2 żółte, 1 czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) meganecoupe02 to zdjęcie co pkazałeś to jest od SII a tu mowa o SIII Liso na 100% masz instalację i przekażniki ale na tym zdjęciu grzałek nie widzę powinny być ciutkę wyżej Tak ma to wyglądać Edytowane 18 Lutego 2014 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Hmmmm, zasugerowałem się zdjęciem powyżej i tam były złączki z nakrętką. Kurcze to jak to teraz uruchomić powiedzcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Liso zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Wiesz gdyby nie te 600km to nie ośmieliłbym się z tym pytaniem tylko zapytał kiedy mogę przyjechać. Mówisz instalację mam ale nie ma grzałek czy jeszcze dokładnie sprawdzić czy są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi