djb Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 A jak wyłączyć podświetlenie drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollup Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Sprawdziłem wczoraj. Podświetlenie drzwi samoczynnie gaśnie po upływie 20 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylan Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 "szybko" przed uzbrojeniem się alarmu otworzyć tylne drzwi Nie każdy ma tylne drzwi . Ja czasami włączam światła postojowe, wtedy da się przyciemnić podświetlenie, tylko wiadomo, akumulator, chociaż jak się wsadzi LED-owe żarówki to prądu za dużo nie bierze. Kiepsko to zaprojektowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejkropka Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Myślę, że podobny temat: Przestało mi działać podświetlenie w Grand Scenicu 3(prędkosciomierz) Tzn podświetlenie działa bo podświetla się na wyłączonych światłach oraz jak jest ustawione automatyczne włączanie świateł. W pozostałych pozycjach podświetlenia brak. Jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Wyświetlacz LCD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Andrzejkropka napisał: Jakiś pomysł? Regulacja intensywności podświetlenia. Sprawdź pokrętło, może masz ściemnione na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejkropka Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Albo jestem głupi albo głowny ekran z prędkościomierzem i komputerem nie ma pokrętła. Poziom jasności mogę zmieniać w nawigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 @Andrzejkropka w nawigacji tylko zmienisz poziom jasności samego ekranu od nawigacji. Jeśli chodzi o prędkościomierz to powinieneś mieć pokrętło gdzieś w okolicach kierownicy, w Megane III jest po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Tam gdzie jest regulacja wysokości świateł. Przy lewym kolanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Ale przecież tym pokrętłem nie da się całkowicie wyłączyć podświetlenia. Nawet maksymalnie ściemnione będzie lekko świecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 No tak ale to już kwestia indywidualnej skali. Byli już tacy co twierdzili, że mają wyłączone podświetlenie, a mieli ściemnione na maxa. Stąd sugestia bo kolega nic nie pisze, że regulacja mu działa więc chyba o niej nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 @pbet coś czuję że w scenicu jest inaczej. Przecież tam jest duży wyświetlacz na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 @Sarna1 a to w kółku to od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Może same przyciski. U mnie na rlink to nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Nie wiem, nie miałem nigdy Scenika. Teść ma trójkę ale nie sprawdzę bo jest na emigracji. W każdym razie warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi