pbet Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Tak się powinno kupować samochody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holzman Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ludzie nie macie już dość tych memów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 ja mam dość, czekam do wyborów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Kiedyś, gdzieś przeczytałem na murze: "... gdyby wybory miały coś zmienić, dawno byłyby nielegalne..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 No , takich zagrań wyborczych to po renault się nie spodziewałem. Obiecują 3,5 litra ON/100 km , ok mi to pasuje , idę dalej ... ..za chwile robi się to już 3,7 litra ON/100 km.... ...a w rzeczywistości .... kto to wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebianskaskurwoala Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Moja megi na odcinku 100km przy prędkości tempomatowej 110km/h bez hamowania i wyprzedzania zużyła komputerowo 4.0l. Zapewne przy prędkości 80km/h i bez tempomatu zszedłbym do tych powiedzmy 3,5-3,7l ale cały czas mówimy o ciągłej jeździe, a nie o cyklu mieszanym, w którym jest trochę miasta (ruszanie, hamowanie itd.). Edytowane 10 Grudnia 2017 przez niebianskaskurwoala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Nowy model w ofercie Renault: Edytowane 20 Grudnia 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Kształt ledów się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Coś jest na rzeczy Zdjęcie pochodzi z oficjalnego profilu RP na FB. Idealny w Karkonosze, à propos Karkonoszy (tylko dla ludzi z dystansem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi