pbet Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Ktoś tu robi krecią robotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Ty, no ja też mam teraz VW - toż to jakaś zmowa Edytowane 5 Czerwca 2018 przez konwil Zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) To u mnie Mazda na tapecie forum, ale zapewne dlatego, że ostatnio zajmowałem się stroną pewnego salonu tej marki :P Edytowane 6 Czerwca 2018 przez droopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Pbet , Konwil - wy nie piszcie że podejrzane - od razu widać jakie strony oglądacie. Przecież to reklama gogle, a ona jest ładowana przez automat AdSense, który opiera się na historii Waszej aktywności w Internecie . Mnie np. ładuje się tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) 41 minut temu, MarcinDe napisał: Przecież to reklama gogle, a ona jest ładowana przez automat AdSense, który opiera się na historii Waszej aktywności w Internecie . Ale znasz pojęcie ironii/żartu Żeby nie było: my to wiemy A sprawa polega na tym, że muszę sprawdzić jakie auta na moim kompie ogląda moja żona... Edytowane 6 Czerwca 2018 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 @konwil tak myślałem, że kiedyś wyjdzie na jaw to, że skrycie marzymy obydwaj o VW ale póki co na Golfa nas nie stać i jeździmy Megankami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Ot, i cała konwencja nie wykroczyła poza ramy działu 'humor' Ale tak na serio, to ja nie wiem skąd ten VW, może mi ktoś kompa podbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Krasnoludki po nocy... u mnie chyba też. Muszę poobserwować bo laptopa mam prawie cały czas na oku, a żona ma swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotis Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Myślą Panowie że jednak jest to mały sabotaż. Ja na moim kompie nigdy nie przeglądałem ani nie wchodziłem na żadne strony związane z grupą VW a mam dokładnie taką samą reklamę. Ponadto gdyby ta reklama opierała się na historii naszej aktywności w Internecie to byłaby widoczna również na innych stronach - a jest tylko tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Może to nie jest bardzo śmieszne, ale kontynuuję wątek o sabotujących reklamach Czyli niekoniecznie trzeba wchodzić na strony zw. z BMW, VW, Mazdą... Mam mnóstwo przykładów - zacząłem te reklamy zamykać, ale niestety nic to nie daje. Edytowane 15 Czerwca 2018 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 U mnie wciąż też sam złoty Golf z rabatem do 16 000 zł A na dole strony coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Te reklamy ze strony "gugla" to są trudne do przewidzenia i opanowania. Będąc prawie dokładnie rok temu w Niemczech sprawdzałem nie ze swojego kompa (ale byłem zalogowany na moje konto pocztowe ) oferty hoteli na urlop letni 2017. Do dziś jak otwieram jakiegoś oneta, wp, czy interię, to pojawiają mi się oferty hoteli w języku niemieckim. I nic z tym zrobić nie mogę, nawet RODO nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Wydaje mi się, że to zasługa ciężkiej kasy jaką płacą koncerny za to żeby ich reklamy pojawiały się w takich miejscach jak fora motoryzacyjne. Wczoraj dla odmiany przez jakiś czas "miałem" Seata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 I potem jest doliczony do ceny auta za reklamę. Np. Kia który u mnie bliska rodzina chciała kupić w ciągu tygodnia podrożał o 800 zł więcej w wersji podstawowej. Facet mówił że z powodu droższej reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 dacia, to prawie renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi