szlepster Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1QFUrYSvN6w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Czyli się sprawdza powiedzenie "kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Zobaczył to Bóg usiadł i zapłakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 świstak, to miały być sreberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbeusz Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 KOBIETA W PRZYRODZIE ________________ Popłakałem się Mąż jest bardzo zdenerwowany dwudziestym zakupem stanika w bieżącym miesiącu i pyta żonę Maż - kochanie jak nie miała byś nóg to kupowałabyś sobie jakieś buty? Żona - nie Mąż - to na h.. kupujesz dwudziesty stanik ps. sory za wyraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 http://www.mp3car.com/show-off-your-project/118491-renault-scenic-2-0-16-v-from-brazil.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Dobre. Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterZgora Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 uchwycone w drodze do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9E4LDUe5K_4&feature=player_embedded Woli ścisłości w Japonii i Tajlandii jeździ się po lewej stronie w Chinach i Korei po prawej Miłego seansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak tak człowiek poogląda to u nas nie jest jeszcze źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 - Słuchaj stary, wczoraj, gdy akurat nie było mojej ślubnej, bzykam sobie elegancko lalę, którą poderwałem na ulicy, i nagle wchodzi moja teściowa! - I co? I co? - I, słuchaj, bardzo pozytywnie mnie kobita zaskoczyła. Bardzo pozytywnie. - Co zrobiła? No co? - A, no kulturalnie wzięła i zeszła. - Na dwór? - Nie, na zawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi