aston76 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Fotele trzeba odkręcić. Każdy jest przykręcony do podłogi 4 torxami. Uwaga pod fotelami są kostki od napinaczy i poduszek jeżeli posiadasz. Plastiki progów są na wcisk, więc spokojnie da je się wyjąć. Schowek jest razem z wygłuszenie. Tylko górę schowka można wyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) Wiem, chyba dziś nigdzie nie pojadę...bo auto nie chce odpalić....domyślam że wykończyłem akumulator dmuchawę z pełna mocą i światłami wnętrza... I pytanie czy podładować akumulator czy kupić z hipermarketu? Edytowane 18 Maja 2014 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 odkręcić klemę (-) i ładować przez noc dobrym prostownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Wyjąłem akumulator i ładuję prostownikiem polski lat 70 tych... Akumulator od fabryki nie opuszczało swoje miejsca, bo tyle piasku było że hoho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Kolego airbites połóż na podłodze stare gazety, zmieniaj co 2-3 godziny. Jak masz coś ciężkiego to połóż to na nie, wyciągną wodę. To mają być zwykłe gazety, nie jakieś kolorowe. Równie dobrze możesz wykorzystać gazetki z marketów, im więcej tym lepiej. Te co wyjąłeś z auta możesz wysuszyć i ponownie użyj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Włożyłem nowa gazeta stare. Tapicerka w drzwiach jest sucha,bo słonce świeciło. Tylko schowek w podłogach nadal mokro ale w mniejszym topniu. Wyciągnąłem tylko dywanik w przodu i w tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 może dziwny pomysł, ale w aptekach są duże pieluchy dla starszych osób - naprawdę dobrze wciągają wilgoć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Autko odpalił odpaliło, komputer nie wyzerował się. Chyba odkurzaczem piorącym da wyssać wodę? Jak niosłem akumulator to słyszałem czasami stukanie na akumulatorze i nie wiem czy to norma. Edytowane 21 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Każdy kto wyciągał wygłuszenie z tych aut wie że jest z materiału bardzo chłonnego i jeśli jest w nim woda(sprawdź bezpośrednio przy spodzie), to osuszanie bez jego wyciągania jest mało realne, a skończy się tym że złącze wiązki przewodów pod fotelem zaśniedzieje lub poodpadają z niego przewody, można to złącze podwiesić jak najwyżej się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Niestety, bez wyciągania wykładzin się nie obejdzie. Bez tego, prędzej czy później będzie śmierdzieć w aucie, pomijają już korozję złącz elektrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourmi Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Koledzy, podpowiedzcie, jak wyciągnąć schowki z tyłu w podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi