airbites Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Oto strona która wpisuje dane auta żeby wiedzieć historii auta: https://www.historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Fajna stronka szkoda, że jeszcze przebiegu nie pokazuje dziękuję Edytowane 23 Czerwca 2014 przez zawisza1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Sprawdzałem swoje auto i nawet się zgadza. Jak na Polskę, to dość dziwne, że coś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Szkoda ze nie można sprawdzić czy stłuczki miało auto:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Tego chyba długo nie będzie... wymaga uwspólnienia systemów z kilku instytucji + informacje od ubezpieczycieli o szkodach całkowitych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jeszcze powinny być dane dotyczące przebiegu w momencie wykonywania przeglądu rejestracyjnego. Wiem, wiem wszystko się da obejść, ale danych archiwalnych nie da się z poziomu użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wydaje mi się, że ten przebieg będzie, przynajmniej miał być ! Jak były zapowiedzi systemu to była mowa o wyświetlaniu przebiegu przy archiwalnych przeglądach (począwszy od 2014 roku). Może dane będą dostępne od przyszłego roku, jak zbiorą stany liczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleslawek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 U mnie przebieg jest :) przegląd w czerwcu i zdziwiłem sie jak diagnosta poprosił mnie o stan licznika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Szkoda ze nie można sprawdzić czy stłuczki miało auto:-) To można sprawdzić np. w aplikacji Generali dostępnej na iPhone - tylko trzeba mieć dowód rejestracyjny auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 U mnie za to ładne klocki wyszły. Auto straciło jednego właściciela prawnego, inna jest data wydania karty pojazdu niż faktycznie jest wydana, auto to nie HB tylko sedan (???), nie zrobiłem jednego przeglądu SKP w 2011 roku (a wszystkie przeglądy w dowodzie są). No cóż to tylko Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroliq Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Fajna stronka, tylko czemu w mojej Megi I ph I pokazuje, że mam 5 miejsc siedzących i 2 stojące (w bagażniku?) oraz nie wyświetla info o zainstalowanym lpg (wbitym w dowód)?! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Moja nie ma badań technicznych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 To ja dopowiem: przebieg pojazdu powinien być jeżeli auto miało badane po 01.01.2014; może się zdażyć że wybije brak OC lub OBT- z powodu opóźnienia- wysyła się na ogól co 3 dni, lub nie przeszło; dane szczególnie techniczne powinny pasować z KP. Ktos wyżej się zachwycił że to wyszło- a owszem tylko że na to każdy z nas płacił ponad 10 lat,kiedys 2 a teraz 1 zł do czynnosci na SKP, WK czy przy zawieraniu OC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Przebieg spisywały tylko i wyłącznie stacje diagnostyczne nie wysyłając tego nigdzie indziej. Dopiero w niedalekiej przyszłości mają to wysyłać do systemu centralnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 A to numer, myślałem, że to już działa z tymi przebiegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi