Srebromegi3 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) witajcie na forum. jestem od niedawna posiadaczem M3 z 2010roku wersja Autentiqe kupiony z drugiej ręki. <><><><><><><><><><>><><><><> Jeżdżąc zauważyłem że niema funkcji delikatnego dotknięcia dźwigni kierunkowskazu i 3 krotnego powtarzania jak to miałem w innych samochodach. <><><><><><><><><><>><><><><> Trzeba po prostu przełamać żeby kierunkowskaz migał. <><><><><><><><><><>><><><><> Czy to można to jakoś włączyć lub aktywować ? <><><><><><><><><><>><><><><> Nie wydaje mi się żeby było coś popsute. Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 30 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Jeżdżąc zauważyłem że niema funkcji delikatnego dotknięcia dźwigni kierunkowskazu i 3 krotnego powtarzania jak to miałem w innych samochodach. Renault nie posiada takiej funkcji w standardzie jak auta spod marki VW. Na forum znajdziesz wątek gdzie jest opisane co trzeba zrobić aby dołożyć sobie tą funkcję do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Tryb autostradowy dostępny jest w MIII od ph2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 O nowość dla mnie . Czyli jednak inżynierowie poszli po rozum do głowy, aby wprowadzić tą funkcję do aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srebromegi3 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Tryb autostradowy dostępny jest w MIII od ph2. A czy mógłbyś rozwinąć ten wątek ? Czy wiesz jak to włączyć a skąd te info ? Czyli moje auto jest w ver. ph2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 2010 rocznik to jest ph1 i u ciebie właśnie nie ma trybu autostradowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 jest odpowiedni temat http://megane.com.pl/topic/43818-komfortowe-kierunkowskazy-scenic-iii-megane-iii-info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 W drugim poście już dałem odnośnik do Twojego tematu Cinas. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ops nie widziałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Da radę poprzez Ecutweaker odblokować tą funkcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 da sie, da sie Sobie ustawiłem na tzw autostradowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Tylko UCH w wersji SW 25 obsługuje taką funkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 9 godzin temu, aniewa napisał: UCH w wersji SW 25 Jak sprawdzić w ECU tweaker wersję? Jakieś ścieżki do wersji i zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Po wybraniu "Body module" klikasz "auto identify" i program powinien na zielono wyświetlić symbol zamontowanego UCH. Zmieniasz parametr TPULSE_CH na true w zakładce "Flascher" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Temat o kierunkowskazach autostradowych: https://megane.com.pl/topic/43818-komfortowe-kierunkowskazy-scenic-iii-megane-iii-laguna-iii-info/page/2/#comment-542033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi