deku Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dzień Dobry Proszę o radę, wyrażenie opinii czy też własnego zdania odnośnie tego auta: http://renault.zdunek.pl/product_used.php?id=1060&subpage=testyopinie Z opisu wynika, że kierownica jest wielofunkcyjna... ze zdjęć nic nie wskazuje na jej wielofunkcyjność poza kręcenie i trąbieniem... tyle zauważyłem sam... Do tej pory jeździłem Fordem Galaxy. Szukałem Scenica (ze względu na komfort siedzenia wyżej) ale być może przekonam się do zwykłej meganki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Golas jako "wół roboczy", dla rodziny lepiej poszukać bogatszej wersji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 kataryniarz proszę Cię nie jest to taki znowu golas. 1. klamki zewnętrzne i lusterka lakierowane; 2. tunel środkowy z podłokietnikiem; 3. tylny, otwierany podłokietnik; 4. "elektryka" szyb tył i przód; 5. na koniec wisienka: uroczo czerwono podświetlane gniazdo zapalniczki przy pokrętle manualnej "klimy". Wymieniłem to wszystko bo nie tak dawno jeszcze latałem w firmie (duży francuski koncern) MIII, która wymienionych wyżej "bajerów" nie miała to był dopiero wół z dieslem bodaj 82-85KM jak włączało się "niby klimę" to zachowywała się podobnie jak po zaciągnięciu ręcznego na 2-gi ząbek. Wesołych Świąt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Podłokietnik bajer :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Auto ma jeszcze klimę, radio , światła do jazdy dziennej i halogeny z przodu. To nie jest taki golas . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 W aucie smród będzie po tytoniu. Jak nie palisz, nie zabijesz tego nigdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofNE Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Cześć. Zwróć uwagę na to, że w książce serwisowej przebija z drugiej strony pieczątka firmy Auto-Cempel. Z tego, co przeczytałem w internecie, to nie jest to z całą pewnością ASO Renault, tylko jakiś auto-komis. Trzeba by porządnie przyjrzeć się papierom, bo może w ogłoszeniu się pomylili, tak jak z kierownicą wielofunkcyjną i zapomnieli napisać, że samochód jest sprowadzany. Poza tym już mogli u Zdunka założyć 4 takie same kołpaki. Pozdrawiam i Wesołych Świąt. Edytowane 23 Grudnia 2014 przez aston76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Podłokietnik to bajer - miałem w Fordzie kapitańskie fotele... Ostatnio jak wsiadłem do innego auta to łokieć mi spadał i nie wiedziałem co robić... To gniazdko na czerwono to mam nadzieję można wyłączyć. Po czym poznaliście, że palone było w aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofNE Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Po smrodzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 5. na koniec wisienka: uroczo czerwono podświetlane gniazdo zapalniczki przy pokrętle manualnej "klimy". To nie jest gniazdo zapalniczki tylko pilot do sterowania zestawem głośnomówiącym Nokia CK-100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 z tą kierownicą to nie do końca, autor miał na myśli pilota do sterowania radiem pod kołem kieronicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Kurcze ludzie lubią przepłącać ja mam dynamique 1.9dci w takim kolorze z mniejszym przebiegiem z podbną kwotę i jakoś chętnych brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi