waldek708 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 oxdi, no to maszteraz jak w dużym "mobilu " radyjko zamontowane Osobiście pomysł z radiem i wiszącą gruszką w tym miejscu mi się nie widzi... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxdi Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 O fajna ta blokada a skąd ją wyczaiłeś ??? Bo takiej jeszcze nie widziałem A z tym upychaniem wszędzie no to nie za bardzo :D Ale miejsce masz fajna nie powiem. Te uchwyty robiłeś sam czy też gdzieś kupiłeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 oxdi, blokada zakupiona bardzo dawno temu w jakimś markecie, chyba REAL to był. Już Fiesta z tym parkowała. Co do uchwytów to wycięte z blachy 1,5mm, powyginane odpowiednio i pomalowane. Dół przykręcony do tunelu środkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ł_y_s_y Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Koledzy podpowiedzcie jak poprowadzić kabel od antenki magnesówki (4 m)która ma być na końcu dachu. Autko to Megi II hatchback. Wejście kabla przez bagażnik no i dalej nie wiem jak poprowadzić do konsoli środkowej . Radio będzie zamontowane w kieszeni tuż pod CD. Głośnik zewnętrzny już sobie załatwiłem. Z góry dzięki z pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 słupkiem, albo przy podsufitce do tylnych foteli. potem dołem, przy drzwiach tymi listwami, i wyjdziesz przy desce rozdzielczej. Potem już sobie dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ł_y_s_y Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 przy podsufitce do tylnych foteli. potem dołem, przy drzwiach tymi listwami dzięki za sugestie, tylko chciałbym mieć pewność że starczy mi na 100% tego kabla zanim zacznę układać go pod tymi plastikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 chciałbym mieć pewność że starczy mi na 100% tego kabla Utnij 4m sznurka i poprowadź go mniej więcej tak jak powinien iść kabel. Nie musisz go upychać pod plastikami. Jak wyda, to możesz kłaść kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1976Morfeusz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 A czy ktoś z Was ma pomysł na umiejscowienie radyjka w Megane III 5-drzw. w hatchbacku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 albo M GT III Kombi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroqraf Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam, podłączam się. Planuję upchnąć Unidena 520xl w miejsce zdemontowanej popielniczki... (IphII) mam nadzieję, ze coś z tego wyjdzie, bo to jedyne miejsce, które biorę pod uwagę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 dasz rade ale pamiętaj że potrzeba głośnik zewnętrzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoschiza Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witajcie Mam problem z wlewającą się wodą po przewodzie antenowym (antena magnesowa) do bagażnika. Po każdym większym deszczu mam zalany cały bagażnik i zaczyna mnie to wnerwiać. Czytałem że ktoś próbował przewód puścić pod lampą ale nie wiem czy to działa. Autko Meg II ph II Grandtour Podrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisand Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ja mam puszczone pod lampą tylna ,tylko żec od dołu lampy i jest OKI . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwo27 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 kisand, a jakieś zdjęcie tego patentu można zobaczyć? Bo zbytnio nie wiem o co chodzi....jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoschiza Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Też jestem za wrzuceniem fotki patentu Przy okazji podpowiedz jak się dobrać do tej lampy :roll: ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi