Dope Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam, wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martwy Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Mam tu konto od jakiegoś czasu ale dopiero teraz mam ochotę tu się wypowiadać więc... Hej! I pozdrowienia z srebrnego rumaka (renault megane ph1 97r) ! Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Martwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ESPACE Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem meganki od piątku pierwszego czerwca tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksp Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Witam Wszystkich, Od 1 czerwca jestem szczęśliwym posiadaczem Megane IV a od wczoraj skromnym użytkownikiem niniejszego forum:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barkosz Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Witam szanowne grono, Megane 3 Grandtour 1.4☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Cześć. Marek z Rybnika. Aktualnie jestem posiadaczem Megi 4 . Poprzednio był Scenic 2 ph1 , 2.0 F4R na LPG z DP0 . W sumie to moje 3 Renault - miałem epizod z Megane 1 ph1 1.4 Eco na LPG . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi188 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Witam wszystkich serdecznie jestem nowy na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek80 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Witka, niedawno przywiozłem z Holandii Megane III. Czy są tu jacyś userzy z Nowego Sącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarolx96 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Witam wszystkich, od tygodnia jestem właścicielem Megane III phI 2.0 dci. Z racji tego że auto ma kilka mankamentów postanowiłem dołączyć do grona użytkowników. Z góry dzięki za pomoc, ja też ile będę w stanie...pomogę! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: Instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekOsw Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam wszystkich forumowiczów ! Znalazłem się tutaj na forum, ponieważ zmieniam auto i wybór padł na markę Renault. Poszukuję Laguny III lub Megane III. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darth90 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Cześć wszystkim, jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane Cabrio '97 i mam nadzieję znaleźć na forum wiele interesujących materiałów dotyczących tego fantastycznego auta ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlka8402 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Witam Wszystkich Jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki II phI od wczoraj Rafał z Wrocławia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro88 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Hej , jestem nowym użytkownikiem Megane IV 2018 Intens, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrabia75 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Witam wszystkich forumowiczów i maniaków marki :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi