scorpionpl Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Cześć wszystkim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Zachęcamy do częstych odwiedzin i czerpania wiedzy z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio1506 Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Cześć! Mam na imię Daniel, mam 24 lata i od niedawna śmigam Megane 2 Ph1 2.0T, przesiadłem się z M2 tylko 1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Powitać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tak_czy_nie Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Cześć, po wielu latach postanowiłem się zarejestrować na forum. kopalnia wiedzy i porad. Witajcie i dziękuje za waszą wszystkie posty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lufix Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lufix Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ? Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ? ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ? W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: Instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ? Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ? Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ? Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ? Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddy Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Witam Wszystkich !!! Od niedawna właściciel Scenic II 2006 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Witamy w naszym gronie i od razu kieruję po darmowe gadżety, płacisz tylko za wysyłkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz1992 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Witam wszystkich ? Stałem się dzisiaj posiadaczem Megane Grandtour z 2012 r, silnik 1.6 110km ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackM_101 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Witam wszystkich. Dokładnie 2 tygodnie i jeden dzień temu stałem się posiadaczem Renault Megane III pH I z 2009 r. Silnik 1.5 dCi K9K832 czyli 106 HP, skrzynia 6-biegowa. Na blacie 372k km, ale silnik suchy, turbina bardzo ładnie ładuje. To 3 Renault w rodzinie, a moje 2gie. Mam jeszcze Clio II phase I z 1999 r. Z silnikiem D7F, 1.2 o mocy 60HP. (ale z mechaniczną przepustnicą!) Dziękuję już na starcie, bo dzięki temu forum udało mi się znaleźć różne rzeczy które przekonały mnie do kupna Megane 3 generacji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Witamy w gronie użytkowników. Na wstępie warto dokładnie zaznajomić się z Regulaminem oraz z działem PLIKI gdzie znajdziesz dużo instrukcji do Twojego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1525 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Cześć! Aktualizacja: była Meganka 2ph1 2002r 3d 1.9dci 120km, potem Megane 2ph2 2007r kombi 1.6 PB 115km, a teraz jeżdżę Megane 4ph1 2020r HB 1,5 dCi EDC 116km. Wychodzi na to że jeżdżę megankami z parzystymi oznaczeniami modelu Pozdrawiam i szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Witamy w gronie, życzymy bezawaryjnej jazdy z bardzo udanym silnikiem. Zapraszamy do dzielenia się informacjami na temat użytkowania tego silnika. Na forum mało tematów o tej wersji silnika 1,5 dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi