aniewa Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Mam wersję live, wykupiłem z kodem -5% today5off za 40 zł, aktualizacja poszła bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_79 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) Wersja LIVE, aktualizacja bez problemu do 10.50, rabat 5% dostałem, jak kliknąłem gdzieś poza stroną... "Nie rezygnuj z zakupu, dajemy Ci 5% rabatu" Trochę tylko mnie zastanawia, czy te 40 zł to jest za: - po prostu jedną aktualizację? - będą je ściągać co miesiąc przez trzy miesiące? - mogę aktualizować mapy przez 3 miesiące do najnowszej wersji? Skłaniam się ku ostatniej odpowiedzi, ale pewny nie jestem. Edytowane 20 Lipca 2020 przez mat_79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Wejdź na swoje konto i tam zobaczysz kiedy będziesz miał następne obciążenie karty. Powinno być za trzy miesiące chyba, że wcześniej wyłączysz subskrypcję,. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_79 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Aniewa - trafiłeś w punkt. W koncie tomtom -> ustawienia -> subskrypcje -> data następnego obciążenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) A czy ktoś z Was sprawdzał kompatybilność urządzenia? Bo mi wyszło, że moja nawigacja LIVE z megane 3 PH3 z 2015 roku jest niekompatybilna. Więc nie kupiłem tej aktualizacji map. A to: W koncie tomtom -> ustawienia -> subskrypcje -> data następnego obciążenia. To się przez stronę , czy przez aplikacje TomTom sprawdza? Edytowane 20 Lipca 2020 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 @kacper69 u mnie pokazuje OK dla IB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) Kataryniarz, na tych mapach co podałeś jest OK, ale na tych za ~40 pln jest już inaczej. Edytowane 20 Lipca 2020 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismel Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 5 godzin temu, mat_79 napisał: Aniewa - trafiłeś w punkt. W koncie tomtom -> ustawienia -> subskrypcje -> data następnego obciążenia. A to cwaniaki. Szczerze myślałem że subskrypcja to możliwość przez 3 miesiące ściągania, jeżeli pojawiły by się nowe mapy a nie zgoda na kolejne obciążenia. Do anulowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 4 godziny temu, kacper69 napisał: Bo mi wyszło, że moja nawigacja LIVE z megane 3 PH3 z 2015 roku jest niekompatybilna. Powinieneś mieć R-link do aktualizacji przez R-link Store. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 R-link pojawiło się dopiero w Megane 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack3226 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Dnia 20.07.2020 o 20:14, kacper69 napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Nie. R-Link 1 był w Megane 3 ph 3 chyba od 2014 równolegle z TomTom. Z rocznika 2015 i 2016 nie widziałem już w ogłoszeniach Megane 3 z TomTom-em. REGULAMIN forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) Mam tego TOMTom LIVE, już kiedyś kupowałem upgrady map. Jutro może wrzucę fotkę jak się przedstawia ta nawigacja w aucie. A nawigacja R-link ma też na początku kodu litery IB ? Edytowane 20 Lipca 2020 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Tomtom Live zaczyna się właśnie od liter IB, trochę to dziwne że masz taką nawigację bo córka ma M III ph III z 2014 i tam jest R-Link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafZielak Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 R-Link w Megane III Phase3 zaczyna się od IH*** (przynajmniej u mnie). Niestety, po latach używania TomTom Live nigdy nie miałem do niego zastrzeżeń. Mapy może nienajaktualniejsze, ale nigdy starsze niż 6-9 msc. W R-Linku, 2 lata wstecz. Aktualizacje R-Linka są o wiele droższe i są mżonką. A teraz pytanie ... Czy komukolwiek kto używałby R-Link Toolbaxa obecnie działają aktualizacje z takowego? Czy działa Wam strona R-Link store do której on kieruje tj. http://portal.renault.com/?? Ja mam cały czas "403 ERROR The request could not be satisfied." A w R-Link store poprzez MyRenault info o braku produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) 49 minut temu, aniewa napisał: Tomtom Live zaczyna się właśnie od liter IB, trochę to dziwne że masz taką nawigację bo córka ma M III ph III z 2014 i tam jest R-Link. Może ja mam "bieda-wersję" ? Tym "moim" autem też córka jeździ , podobnie się starzejemy ;) Edytowane 20 Lipca 2020 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi