meganecoupe02 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Ja miałem rlinka w megane III z października 2013. Obecnie mam Tomtom live w starszej megane III, wykupiłem mapy za 40 zł ale tą subskrypcję należy anulować, jeżeli nie chcecie płacić za 3 miesiące. Ktoś chyba na innym forum wspominał, że trzeba anulować 30 dni przed płatnością. P.s. ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę map 10.45 do Rlinka? Najlepiej w komplecie z kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreju Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Z tego co widzę to na stronie już nie ma tej promocji. Chyba zablokowali jak wszyscy zaczęli kupować pakiety za 40 zł a nie za 200 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateob Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Mam pytanie do osób, które aktualizowały marę do najnowszej wersji. Mam zamiar kupić ten "mapopodobny" produkt, a lamerzy z supportu Tomtom nie wiedzą/ nie chcą i nie potrafią mi powiedzieć jakie zmiany zaszły na mapach (więc nie wiem jaki towar defacto kupuję). Może mi ktoś posiadający najnowszą mapę sprawdzić czy: 1. Jest nowy przebieg S7 Kielce - granica Świętokrzyskiego w stronę Krakowa 2. S7 Obwodnica Radomia 3. S5 Poznań - Gniezno 4. A1 w okolicy Łodzi 5. S6 Goleniów - Kołobrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Dnia 21.07.2020 o 11:34, dreju napisał: Z tego co widzę to na stronie już nie ma tej promocji. Chyba zablokowali jak wszyscy zaczęli kupować pakiety za 40 zł a nie za 200 ;) Faktycznie promo nie działa. Ale warto śledzić te promocje TomTom na przełomie czerwca i lipca. Ja chyba 4 lata temu właśnie w tym czasie nabyłem mapy całej Europy za 107 pln. A więc trzeba rok pojeździć na google.maps i może znowu coś będzie w akceptowalnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreju Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Cześć wszystkim, mam pytanie czy coś może się zmieniło odnośnie kodów promocyjnych czy nadal brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Dnia 2.09.2020 o 09:43, dreju napisał: Po co mnie przedrzeźniasz niestety nie REGULAMIN forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateob Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Tydzień temu działał jeszcze kod Welcome15_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ustipusti Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 TREATYOURSELF - 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudi777 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Nie wiecie czy są dostępne jakieś kody do tomtoma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 obecnie black weekend , ciekawe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 https://cloud.email.tomtom.com/BlackFriday2020 Ceny raczej dla zdesperowanych. Te letnie promocje są lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1nh0 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Warto brać? To mapa + aktualizacje przez rok tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 to jest subskrypcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 HAPPYBDAY21 - 20%, może komuś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Może ktoś zainteresowany? KOD: emawtrp2111 Zniżka 50% Działa na mapę Europa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi