drive Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Kilka dni temu pojawiła się meganka III 2.0 180tce w ogłoszeniu u renault zdunek jako bezwypadkowe - http://megane.com.pl/uploads/imgs/hosting_zdjec_1471536504__1.png Obejrzałem auto i od razu zaniepokoiła mnie szybka prawa tylna pasażera, wydawało mi się, że była wymieniana (co widać na zdjęciach w raporcie) jednak pracownik zdunka zapewnił, że jest ona oryginalna. Dałem więc zadatek 1000 zł ponieważ jak twierdzili w Zdunku w Gdańsku, auto było sprawdzane pod kątem wypadkowości, na którą kładą bardzo duży nacisk i wszystko według ich zapewnień było super (zaznaczyli że był tylko "cieniowany" dach i lekko coś zrobione pod wlewem paliwa). Umówiłem się jeszcze na sprawdzenie auta u znajomego w serwisie ale miałem nadzieję, że będzie to już tylko formalność. Jednak w domu na spokojnie coś mnie tknęło i sprawdziłem nr VIN w jednej z baz dostępnych w internecie i okazało się, że tak jak przypuszczałem wcześniej (świtało mi, że już gdzieś widziałem to auto) jest to auto jednego z użytkowników który wcześniej informował o tym aucie (http://megane.com.pl/topic/64193-megane-iii-180km-oklejona-maska/). Oczywiście następnego dnia pojechałem do Zdunka i pracownicy udawali bądź naprawdę byli zdziwieni i przepraszali, oddali pieniądze i zapewnili że oddadzą auto do poprzedniego właściciela i wyciągną konsekwencje co do osoby która sprawdzała auto w ASO.Teraz mimo ich zapewnień widzę auto w ich ogłoszeniu (http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-2-0-tce-180km-privilage-bogate-wyposazenie-zadbany-ID6ywv5Z.html), dlatego przestrzegam Was wszystkich przed tym autem! vin - VF1BZ0K0640910941 Raport_autoDNA_VF1BZ0K0640910941.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dzięki za info Proponuję zgłosić do TVN Turbo, będzie ciekawy program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ale nie ma informacji ,że jest bezwypadkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Rok odczekali i sprzedają. Ktoś tu robił reklamę tego Zdunka, a tu taki numer :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drive Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Ale nie ma informacji ,że jest bezwypadkowy. Tak wiem, ale pracownik Renault Zdunek mówił mi że ich polityka to sprzedaż aut bezwypadkowych, i kładą bardzo duży nacisk na bezpieczeństwo... W ogłoszeniu nie ma też informacji, że jest powypadkowy, po szkodzie całkowitej, sprzedany jako wrak;) a raczej powinna być, jestem też ciekaw czy informują o tym przy zapytaniach ;) Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez drive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Międzyinnymi ja też byłem zadowolony z zakupu i obsługi u Zdunka w Gdańsku. A tu takiego babola strzelili. Mogą się zrekompensować, jeżeli teraz informują interesantów o wypadkowości tego auta. Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez Tomek65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Może niech ktoś napisze @ do nich udając zainteresowanego kupca. Jak napiszą że bezwypadkowy to do turbo kamery ich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi