kataryniarz Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jestem bardzo ciekaw historii serwisowej np. jak często był wymieniany olej, VIN pewnie można zdobyć, ma ktoś dostęp do ASO? :) <<< link do oferty >>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetryk Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ciekawe ile będzie miała jak przekroczy naszą granicę ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Fotel kierowcy zajechany jakby ktoś na tym za dużo pierdział.... błotnik i drzwi tylne do wymiany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Ciekawe ile będzie miała jak przekroczy naszą granicę ☺ Wychodzi 80.000km na rok, 1 raz spotkałem Nubire z takim przebiegiem u nas w ogłoszeniach. Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez tomgrandtour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Faktycznie przebieg spory, nawet fotka licznika jest. A jaka kierownica wytarta. Ja swoją taką samą wymieniłem przy przebiegu 200 tys km, bo już na nią patrzeć nie mogłem. Warto gdzieś VIN zapisać, jak podadzą , a za chwilę sprawdzić na OTOMOTO jak skręcony będzie licznik. ;) Tak w ogóle, to to auto jest bardzo drogie (4 tys €) , żeby je sprzedać w Polsce trzeba zrobić błotnik, drzwi ,prawy próg , coś koło prawego reflektora ma też przytarte. Do tego do wymiany kierownica, fotele . A poza tym to bieda-wersja. Dużo zarobku na nim nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Wymiana kierownicy 100zł Wymiana fotela 100-150zł Pranie wnętrza 150zł "Naprawa błędnego wskazania przebiegu" pewnie z 200zł. Handlarz kupi to sporo taniej, bo weźmie jeszcze jakieś perełki przy okazji, to w hurcie inaczej mu policzą. Zrobi ładne zdjęcia i sprzeda, ze 2-3 tys zarobi, to już będzie miał koszty przejazdu z zachodu. A oprócz tej meganki przywiezie jeszcze z 5-6 aut, na których też coś zarobi. I biznes się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi