kowalikd Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Witam Jakiej firmy świece żarowe polecacie do 1.5dci 110KM? Dziś bylem w sklepie i facet polecał mi firmę Denzo w dobrej cenie 49zł za sztukę. Czy ktoś używa takich? Czy kupić droższe Beru, Bosch ale one kosztują dwa razy tyle więc czy warto? Edytowane 12 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Masz drogi sklep. Do 1.9 dci na allegro beru są po 58 PLN :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ja założyłem oryginalne Renault - 8200682592 - cena około 55zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Też myślałem o oryginalnych ale nie ma na miejscu i trzeba zamawiać. A przy jakim przebiegu wymieniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 102kkm, przy -18 już dłużej kręcił. Do -10 było jeszcze OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 A po odpaleniu normalnie chodził czy były jakieś objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jedynie większe drgania na luzie po odpaleniu, zanim złapał trochę temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 A może ktoś wie, czy w 1.9dci bez problemu jest dojście do świecy od strony rozrządu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Yogin74 w 1,9 wszystkie świece wymieniasz kluczem z długą przedłużką. Tą najbliżej rozrządu również, nie ma zbyt wiele rozbierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Kataryniarz a gdzie dostałeś za taką cene świece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Cena z Google np. renault-czesci.pl Ja niestety, ze względu na czas, musiałem skorzystać z ASO sporo przepłacając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dzisiaj sprawdzałem w aso to 120zł oryg. A 110-115 zamiennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Kupiłem świece EYQUEM w cenie 45PLN/szt. Najgorsze są te emocje przy wykręcaniu. Szczególnie jak nie wiadomo kiedy były wymieniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Przy okazji tematu świec, możecie sprawdzić czy po włożeniu karty (bez odpalania) kontrolka świec żarowych testowo zapala się i gaśnie jak cała reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Raczej tak, u mnie w sceniolu podczas odpalania zanim zacznie kręcić świeci się i gaśnie podczas rozruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi