Coupe2009 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Cześć, Wie ktoś jak jak wyłączyć spryskiwacze reflektorów albo chociaż zmienić ich interwał działania? Nie wiem o co chodzi ale ostatnio myje mi lampy za każdym razem nawet jak tylko na chwilkę chcę oczyścić szyby. Kilometrów robię dużo na trasie więc nie jest problemem zużyć cały zbiornik w 2-3 dni... Wiem, że ma to wpływ na bezpieczeństwo ale ludzie... Wielokrotnie jest tak, że klosze mam czyste a szybę lekko brudną i leci tego płynu co nie miara Da się to jakoś poprzestawiać na Clipie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 W clipie nie widziałem takiej funkcji. Mam ten sam problem w espace, płyn wciąga momentalnie. Można jednynie pomyśleć o przekaźniku i wyłączaniu pompki, albo przekaźniku zwłocznym, który uruchomi pompkę xenonów np po 2 sekundach pryskania na szybę. Jak przytrzymasz wajchę krócej niż 2 sekundy to pompka od xenonów się nie załączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Przepraktykowane. Wciskać impulsowo psikanie a nie ciągłym. :) Czasem jak za długo przytrzymam to robi się ciśnienie i wyskoczą. ;) Wie ktoś jak jak wyłączyć spryskiwacze reflektorów albo chociaż zmienić ich interwał działania? Wył. się nie da, chyba, że fizycznie zablokujesz na wężach. Jednak jak masz, a masz, ksenony to jest to nielegalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metody Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 w espasie clipem da sie w lkulatorze uch .bez problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrabia75 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W MIII jest jedna pompka zarówno do szyb jak i reflektorów uruchamiana razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 A nie jest tak, że pryska na reflektory tylko jak one są włączone? W octavi sąsiada tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Dokładnie tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 No psika tylko jak światła włączone - tyko chyba PhI nie ma dziennych w standardzie, czyli leje cały czas. Naprawdę szyba i reflektory są na jednej pompce?? - to jakiś poroniony pomysł. Czyli albo dołożyć DRL (np zestaw DRL/mgłowe) albo zablokować wąż na wyjściu z króćca pompki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Pompki są dwie osobna do szyb przód i tył a osobna do reflektorów, i w module USM jest do tego osobny bezpiecznik Edytowane 5 Stycznia 2019 przez tomakur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Są dwie pompki jedna do szyb druga do świateł. Można wyłączyć clip em zmieniając plik mtc i odpowiedni parametr w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi