filok Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 pisałem do nich i mi odpisał Herr Dirk Galley :) ale żadnych konkretów tyle że zapraszają na ogledziny narazie umawiam się z tym prywatnym zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Gdzie tkwi haczyk ;Auto Sprowadzone z Małym Przebiegiem , To Auto Podejrzane Edytowane 2 Marca 2017 przez Andrzej-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filok Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 No niestety w PL auta nie kupisz dobrego i pewnego chyba ze w salonie nowe a i z tym mogą być problemy szukam dalej mam parę na oku w DE i może coś z tego wyjdzie jak już coś kupię to się pochwalę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Jak tylko masz czas i kasę to jedz po auto do Niemiec, ale tylko od prywatnego, żadnych komisów. Te hasła, że niemiec płakał jak sprzedawał itd. hehe. Szwagier jak kupował wóz na Bawarii od prywatnego na jakiejś wsi, z 8 lat temu, to ich gospodarze na obiad zaprosili, do dzisiaj to wspomina . Auto serwisowane w Aso, bo tam nikt nie naprawia w garażu, papiery, igła, zadowolony pojeździł kilka lat i poszedł dalej. Taka historyjka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filok Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 mam dwie jedna od prywatnego a druga z salonu Reno w DE zobaczymy narazie musze je jeszcze sprawdzić po VIN tylko z ceną ciężko się z nimi dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rimo Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Jeśli nie brzydzisz się autami po leasingu to mam sprawdzone miejsce. Parę osób z mojego otoczenia i teraz ja, kupiło tam auta. Nawet teraz mają Megi w kombi, tylko że 1.6. Jeśli koniecznie szukasz 1.4 lub 1.2 TCe, to trzeba do nich dzwonić przynajmniej raz na tydzień, bo sytuacja ze stanem aut zmienia się bardzo dynamicznie. Ja na swoją polowałem miesiąc. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-16v-dynamique-110km-salon-polska-gwarancja-ID6yLTe7.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekrus Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) U dealerów Meganki z TCE są - z symbolicznymi przebiegami i rocznikiem 2015 jednak cena to prawie 50 tys. zł Edytowane 12 Marca 2017 przez tomekrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filok Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Cześć Już znalazłem swoją :) byłem po nią w piatek w DE w Fuldzie auto kupiłem w salonie Reno zostało zostawione przez poprzedniego własciciela w rozliczeniu rok 2013 przejechane 62.000 stan igła auto sprawdzone w ASO po numerze VIN oraz dostałem na nie roczną gwarancję obemującą wszystkie warsztaty samochodowe w PL nie tylko ASO podejście do klienta mają niesamowite czułem się jak bym miał w kieszeni z 100.000 eur i przyjechał po Talismana :))) teraz jestem na etapie rejestrowania w PL na fotce zaraz po podrózy na autolawecie do PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 od razu widać, że popowodziowy i spawany z dwóch innych taki żarcik zazdrośnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filok Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 ;) służyła w kriegsmarine jako Ubot :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Sprawdzenie po numerze to za mało. Szkoda, że nie sprawdziłeś fizycznie na stacji diagnostycznej lub w ASO Nie za bardzo rozumie " dostałem na nie roczną gwarancję obejmującą wszystkie warsztaty samochodowe w PL nie tylko ASO " - na jakiej podstawie, proszę o szczegóły . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filok Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Niestety nie było fizycznej możliwośći sprawdzenia na stacji diagnostycznej w DE lub ASO miałem ze sobą dwóch mechaników samochodowych oraz siebie który trochę porobił u lakiernika prywatnego kiedyś :) co do gwarancji trwa ona 12 miesięcy od dnia zakupu na moje pytanie czy w razie usterki będę musiał wieź samochód do Fuldy sprzedający powiedział ze absolutnie daję samochód do warsztatu ( nie musi być ASO) i dzwonię do nich resztę oni załatwiają mam nadzieję że z tego nie będę musiał korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekrus Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 jaki silnik i cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filok Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 1,4 TCE cena 9400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Auto kupione, temat zamykam - zachęcam do założenia tematu w dziale "Nasi użytkownicy i ich auta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi