Mlody8801 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Witam. Posiadam Reno Megane 3 kombi silnik 1.6 plus benzyna 110km KM. Szukam dobrych oponek letnich do samochodu i potrzebuje pomocy co kupujecie do swoich samochodów i dobrze sprawdza się na naszych drogach no i najważniejsze na pory deszczowe w lecie żeby była dobra przyczepność. No i najlepiej jakieś oponki w rozsądnej cenie. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 1 Marca 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol14 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Letnie Toyo Proxes cf2 205/55R16, użytkowałem w 2016 pierwszy sezon, 100% zadowolenia. Walory trakcyjne bez zastrzeżeń na suchym i mokrym,w tym sporo z prędkościami autostradowymi. Duża zaleta to niski poziom hałasu, co ma dla mnie znaczenie, bo silnik jest też dość cichy. Cena jest niewyśrubowana, a jest to marka pozycjonowana najczęściej jako premium. Made in Japan. O trwałości nic nie powiem po jednym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moorgan Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 ze swojej strony polecam Goodyear efficientgrip performance 205/55 r16 91 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom306 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Nokian Line 205/55/16 bardzo dobry stosunek ceny do jakości,opona bardzo cicha na mokrym bardzo dobra przyczepność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ja mam b. dobre doświadczenia z Uniroyal Rainsport 2, myślę że Rainsport 3 205/50 R17 też dadzą radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 W moim mam seryjnie conti sport 5 ale są do dupy, szybko się zużywają i nie są najcichsze. Do samochodów zawsze kupuje opony Bridgestone. Polecam model 002 Adrenalin. Świetna opona miałem w bmw teraz w focusie. Naprawdę super guma i nie droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6676068381 ja mam takie są ciche, na drugim aucie też mam Fulda. Patrz po etykietach, koledzy mają Hankoki też sobie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ja kupiłem sobie Hankook VENTUS V12 EVO K110 205/50R17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi