ferrit Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Co potrzebujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Wyłączyć tryb skandynawski i włączyć światła dzienne w menu osobistym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieking Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Szukam kogoś z Clipem z okolic Łańcuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 A czy ktos ma clip w okolicach Jeleniej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) @clive120 znajdź Kamila Wilka ze Staniszowa. Okoliczny magik od elektroniki. Nigdy u niego nie byłem ale słyszałem kilka dobrych rzeczy. Może będzie miał. Edytowane 1 Lutego 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toonek Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Również poszukuję osobę z CLIPem z okolic Tarnowa (Małopolska). Na początek zmiana z trybu skandynawskiego i włączenie świateł do jazdy dziennej (DRL). Nie wiecie, czy w megance można włączyć komfortowy migacz/kierunkowskaz - pojedyncze dotknięcie manetki to 3 mrugnięcia ? Zastanawiam się, czy tą operację dałoby się przeprowadzić przy pomocy ELM327 i DDT4all ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 19 minut temu, toonek napisał: Nie wiecie, czy w megance można włączyć komfortowy migacz/kierunkowskaz - pojedyncze dotknięcie manetki to 3 mrugnięcia ? Hm... a tak to u Ciebie nie działa? W fazie III tak właśnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toonek Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 No właśnie nie działa. W Scenicu tak mam, a teraz wyczytałem, na DaciaClub, że przy pomocy Elma i DDT4All da się to włączyć w Sandero. Elma mam jakies dwa rodzaje i w weekend lukne, tylko się trochę obawiam bo można dużo napsuć.... Dziś kończe montować LPG no i tam jest na stałe podpięte do OBD , więc muszę jakoś sterownik z LPG dezaktywować jak chcę OBD pobawić , ale to sobie dziś wyjaśnię z instalatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Ws. kierunkowskazów tzw. autostradowych (potrójne mignięcie), to w fazie I Megane III już miało tę funkcję (piszę o aucie kupionym w Polsce w 2010), więc pewnie jest to tylko kwestia ustawienia. Edytowane 2 Marca 2018 przez konwil Nadanie nowego sensu zdaniu. Poprzednie wyszło bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Nie każde UCH ma obsługę komforotywch kierunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Witam. Ale po podpięciu Clip-a można to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toonek Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Witam, w sobotę wyłączyłem tryb skandynawski i uaktywniłem DRL przy pomocy DDT4all i ELM-a 327. Wykryte [UCBIC/BFR] BCM95_SW990_Valise nie posiada niestety w konfiguracji komfortowych/autostradowych migaczy. Czy ktoś się orientuje, czy to jest wersja softu tylko i można zaktualizować, czy cały moduł w nowszych wersjach jest inny i niekompatybilny z wiązkami i resztą? Wg bazy danych DDT wersja BCM95_SW16_V16_1 posiada już taką funkcję do aktywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Polecam sie-Łódź i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derk Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Poszukuję osoby z Clipem, okolice Bytomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi