tomekjak78 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Poszukuję kogoś z Clipem z Poznania lub okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 @diablo79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr35is Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Jest ktoś z okolic Gliwic i pomoże mi z diagnostyką? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basstek1 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ktoś moze posiada clip z Krakowa i okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Poszukiwana osoba z okolic Śląska-ktoś kto się zna się bardzo dobrze na rzeczy (pełna obsługa OBD)i ogarnie mi reprog lub przywrócenie funkcji R Link 2 w Megane 4.Bawiłem się wczoraj w trybie Developerskim i trochę namieszałem.Tak teraz wygląda mój ekran R Link 2-chodzi o przywrócenie pełnej funkcjonalności Sprawa bardzo pilna i jak najszybciej do załatwienia.Pozdrawiam. kontakt:Rafał tel.606-214-576 Widzę,że nie ma co szukać i kombinować:) Jadę w środę do serwisu na reprog R-Linka i po problemie:) Pozdrawiam. Edytowane 21 Października 2018 przez lubowitz78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Jakich okolic Śląska poszukujesz? Ja Ci mogę pomóc w Gliwicach/Rybniku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) No i super-podaj mi swój numer-zadzwonię do Ciebie Ja jestem z Tychów ale jak mi pomożesz to nie ma problemu i do Ciebie podjadę Jak możesz napisz do mnie na priv-nie wiem dlaczego ale ja mogę wysłać tylko 2 wiadomości-po jednej dla danej osoby i więcej nie mogę.Napisz mi na PW Swój numer. Wielkie dzięki Witam. Dzisiaj tj. 23-10-2018-dzięki pomocy kolegi Qbak-było to drugie podejście-pierwsze się niestety nie udało-mój R-Link 2 wrócił z powrotem do stanu wyjściowego i wszystko działa i śmiga jak należy. Wielkie dzięki za pomoc i zaangażowanie:) Edytowane 23 Października 2018 przez lubowitz78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leelook Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 @Qbak - ja jestem z Bielska-Białej i poszukuję kogoś z CLIPem do aktywowania w radiu USB i AUX. Opisałem to w tym wątku: Ty jesteś z Rybnika? Byłbyś w stanie ogarnąć aktywację tego? Jeśli tak, napisz prywatną wiadomość i jakoś się dogadamy. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basstek1 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Cześć. Z Krakowa jestem. I nie posiadam clipa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Może ma ktoś clipa w Gorzowie i okolicach, ew, Szczecin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSzawara Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dnia 16.08.2018 o 19:37, czik3n napisał: ktoś z okolic podkarpacia? Rzeszów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek2010 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam. Potrzebuję osoby z CLIP'em we Wrocławiu. Proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 witam a co potrzeba? jestem z okolic Wrocka ale czasem bywam w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek2010 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Poszedł priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilion11 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Witam!!!, Poszukuję osoby z Clipem z okolic Zielona Góra , Żagań/ lubuskie/. Biorę auto od siostry i chciałbym wszystko posprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi