Konrados1906 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Witam zmieniłem panel w swojej megane 3 bo mi się porysował i mam problem ponieważ nie wiem co oznacza ta ikona (to A w kółeczku)(na zdj), wcześniej tego nie miałem i nie wiem do czego to jest, w instrukcji też nie ma nic o tym. Edytowane 4 Lipca 2017 przez Konrados1906 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Podejrzewam że obieg wewnętrzny nawiewu będzie się zamykał i otwierał automatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Kupiłeś panel z auta które było wyposażone w czujnik jakości powietrza. Jeżeli go nie masz w obecnym pojeździe to zasadniczo powinien być błąd w panelu klimy w clipie. A czy jakieś inne niepożądane zjawiska będą się dziać to pewnie dasz znać za jakiś czas. Myślę że nie; obieg wewnętrzny/zewnętrzny będzie działać manualnie po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Potwierdzam A w kółeczku występuje w autach wyposażonych w czujnik jakości powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi