piter1114 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 witam! szukam lampek do drzwi, jednak b.trudno znaleźć jakieś tanie używki w dobrym stanie.Czy pasowały by np. od innego auta? Jeśli ma ktoś wiedzę na ten temat byłbym wdzięczny. pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Przecież taka kompletna lampka kosztuje ok. 20 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Wpisz na allegro "lampka megane II", ja znalazłem co najmniej kilka za 5zł. W megane III są chyba takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1114 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Te lampki wcale nie są takie tanie. Nowa to ok 45 zł/szt , używka ok.5 ,ale stan tragiczny.Rzeczywiście zastosowanie w różnych modelach Fluence Clio III Megane II III Scenic II III i inne. Dla zainteresowanych nr katalogowy 8200120715. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ta lampka to praktycznie sam plastik. Za 5 zł wybierz najlepszą, umyjesz i będzie jak nowa. Weź pod uwagę, że te lampki leżą na złomach w tapicerkach przeznaczonych na wyrzucenie, spalenie, w błocie. Często to tylko delikatne zabrudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja planuję u siebie wymianę oryginalnych lampek na lampki z Laguny II lub Laguny III Jak dla mnie wyglądają o niebo lepiej Do zmiany jest tylko wtyczka i powiększenie otworu w boczku drzwi, myślę że uporam się z tym w przyszłym miesiącu Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Adamerio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi