pablonas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 cześć! na codzień nie ujeżdżam renówki ale żeby nie było, że się do Was nie nadaję to posiadam Renault Dauphine z 61 roku ;-) mam nadzieję, że specjalnie nie narozrabiam na tym forum i uzyskam kilka ciekawych informacji. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farinelli Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Cześc wszystkim, Michał z Poznania. Od trzech lat posiadam Renault Megane Coach 1.6e 96r. Na forum od wczoraj. POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomier1 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam wszystkich, jestem dopiero od wczoraj na forum i chcialem sie przywitac. W rodzince sa :megane classic 97r 1.4 8v i megane II 2003r, 1.6 16v. Jestem z Trojmiasta. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsa Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam! własnie dzisiaj dołączyłem na forum, od 2003r. pomykam megane II 2.0 16v luxe privilege. Jeszcze raz witam wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hosekk Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam dziś dołączyłem do waszego forum Od października jeżdże megane coupe 98r granatowa perła 1.6e po małych modach pozdrawiam wszystkich urzytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqnium Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam serdecznie Wszystkich forumowiczów. Od dzisiaj na forum - mam nadzieje że bedzie gajnie. Posiadam drugiego już Scenica tym razem w dieslu - na razie no problems. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiDeK Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Hej. Jestem tu i ja Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hogg Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam serdecznie zarówno "weteranów" tego forum, jak i żółtodziobów takich jak Ja:0 Aktualnie jestem posiadaczem R19 chamade 1,7 i.e z 1991 roku, ale planuję kupić nowsze autko. W zasadzie wiem jedno: na 100% renault:0 waham się tylko między laguną a megane-oczywiście w dieslu. Dlatego tu jestem, pozdrawiam serdecznie, zabieram się za lekturę zawartości tej stronki, pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam serdecznie forumowiczów. Wczoraj dołączyłem do grona zarejestrowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hogg Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ta beerofilia zabrzmiała...groźnie;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 wszyscy sie tutaj witaja a ja sie w takim razie pozegnam, dzisiaj wylatuje do londynu wiec na 3 miesiace bede musial opuscic to wspaniale grono, pewnie bede zagladal od czasu do czasu ale napewno bardzo zadko. napewno jak wroce bede chcial zmienic auto mam nadzieje ze bedzie to dalej renault megane ;-) ;-) bede teskinł hehe wiec do zobaczenia po wakacjach Pozdrawiam wszystkich cieplutko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Miłego i udanego wyjzadu - i szczęśliwego powrotu do nas. Witam wszystkich nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Przez 7 lat jeździłem Renault Clio II. Byłem z niego bardzo zadowolony i dlatego paluje zakup Meganki lub Laguny. Oba auto mi się podobają i w zależności od tego który pierwszy się trafi w super stanie tego kupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student4ec1 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam, emigrowałem z AKP (Audi Klub Polska) i stałem się posiadaczem Meganki II w dieselku....po aktywności na AKP sądzę że będę częstym uzytkownikiem na forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detomasso Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 siema! kolejny nowy - Tomek z Łodzi - miasta Łodzi:) milo ze takie forum istnieje - duzo ciekawostek i newsow - a takze fachowa pomoc! (thx DrNO) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi