picipool Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam! Jestem posiadaczem Renault Megane Coupe 1,6. Fajnie że jest takie forum, mam nadzieję że znajdę tu dużo informacji na interesujące mnie tematy. Pozdrawiam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawo27 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem autka Megane Coupe Coach 2.0 16V 150km , 1999r. Super auto, i super moc! nie do opisania! Pozdrtawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekm Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam wszystkich Jestem szczęśliwym (jak na razie)posiadaczem Renault Scenic 1.9 dci. Wasze forum jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmac Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich renówkowiczów! Od 1,5 roku jeżdżę scenikiem 1,9dti rok 98 i zrobiłem 20tyś bez dotykania czegokolwiek nie licząc części eksploatacyjnych. maxmac65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 W imieniu Administracji forum megane.com.pl, witam nowo zarejestrowanych userów. Namawiam do przyswojenia sobie i stosowania reguł tu panujących, zawartych w REGULAMINIE. (zaoszczędzi to Waszych nerwów i pracy moderatorom) Odpowiedzi na większość dodatkowych pytań, związanych z forum, można znaleźć w zakładce FAQ - POLECAM . Zapraszam także, do SHOUTBOX'a- na dole strony głównej. Tam w przyjaznym klimacie piszemy o wszystkim. Zazwyczaj zawsze ktoś tam jest online. Życzę wszystkim, by na to forum często wchodzili z ciekawości i chęci spotkania z rodziną "Meganomaniaków", a nie w poszukiwaniu rozwiązania problemów ze swoimi Reniami. Pozdrawiam - gojgien (ModTeam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmu_mr Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam wszystkich serdecznie, Od kilku dni jestem posiadaczem M II Grandtour 1.6 Previlage, 12.2003, 52kkm. Jak narazie pełen zachwyt i mam nadzieję, że na długo. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slabmurphy Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam od 2 dni jestem posiadaczem Renault Megane , za duzo nie moge jezcze powiedzieć o autku bo jeszcze go dobrze nie poznalem. Rocznik 2000 silnik 1.4 16V (moja pierwsza benzyna) Dlugo sie zastanwailem nad takim pojazdem ale jakos sie przekonalem ;D musze go dobrze poznac i licze na roznego rodzaju pomoc forumowiczow na dniach wrzuce jakies fotki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiphoper Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem użytkownikiem forum już od jakiegoś czasu i wielu rzeczach już mi to forum pomogło. Super sprawa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrkt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam wszystkich, jestem świeżo upieczonym posiadaczem Megane II z 2004 roku. Pierwsze wrażenia są bardzo korzystne, chociaż kilka standardowych wad już wychodzi (skrzypienie prawego środkowego słupka). Cieszę się, że znalazłem miejsce w którym będę mógł wymieniać uwagi i spostrzeżenia z eksploatacji mojego autka. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meg11 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Witam, od kilku dni jestem posiadaczka meganki 1.9 dCI 120KM, 2003r wersja LUX Privilege, mam nadzieje ze bedzie mi sie dobrze nia jezdzilo, dotychczas uzywalam vw, zobaczymy jaka bedzie roznica hehe :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś-sz. Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam !W sobote 19 stycznia odebrałem z salonu nowiutką meganke grandtour 1.5 dci 85 KM .Jestem zachwycony jazdą tym autem dziś zrobiłem 200 km ,obroty utrzymywałem do 2500-3000 ,czy ktoś może mi powiedzieć jakie to auto i czy należy docierać silnik i nie utrzymywać wysokich obrotów?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty61 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam! Po długim poszukiwaniu trafiłem na perełkę. Sprawdzone we wszystkie możliwe sposoby. 2006, 1,5 dci, Grandtour. Najechane: 23kkm Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlus Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam Wszystkich. Od września '07 jestem szczęśliwym posiadaczem Scenic'a 1.5dci 2004r. Do tamtej pory jeździłem Fiatem Seicento ale zrobiło się za ciasne. Niniejsze Forum przeglądam odkąd zakupiłem Scenic'a i znalazłem na nim odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenic Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam Szanowne Grono. Od tygodnia posiadam Renault Megane Scenic Kaleido 1.6 16Vz rocznika '99. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_grzes_ Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witajcie. Kupiłem tydzień temu Megane 1996 rok silnik 1,4. Narazie super szkoda tylko że ta kierownica po drugiej stronie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi