pawcio46 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Siemka. Mam na imie Pawel i jestem uzytkownikiem Meganki Grandtour z 2004 r:) silniczek to 1,9 dCi :() fajny i zwawy :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopi Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam wszystkich :( Dzisiaj stałem się posiadaczem Meganki II rocznik 2002, jest to mój pierwszy samochód :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrpstar Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam serdecznie!!! Jestem posiadaczem Megane II 2003r 1,5dci. Jeżdżę nią od 4 lat i jest to mój pierwszy samochód. Pamiętam, że kiedyś szukałem takiego forum ale nie udało mi się znaleźć. Kilka dni temu trafiłem przez przypadek. Powiem jedno - ogromne szczęście mnie ogarnęło jak poczytałem forum i dowiedziałem się że usterki typu: wewnętrzna powódź po stronie pasażera spowodowana zapchanym odprowadzeniem skroplin z klimy, woda w schowkach drzwi, "świerszcze" w nadmuchu, zużycie plastikowej części w mechanizmie opuszczania szyby itp. nie są tylko przypadłością mojego egzemplarza :( No a największa bajka, że na większość moich pytań znalazłem tu odpowiedź :) pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech231 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 hey . jestem z siedlec 100km od wawy i jezdze od 3 lat moja megi z silnikiem 1,6 8v z przebiegiem 200.000 z tego 50 tys na LPG i fajnie ze tu trafilem:):( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apacz34 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam wszystkich. Od trzech tygodni śmigam Renault MeganeII 1.6 16v z 2004r. i myślę,że często będę tu zaglądał.Mieszkam w Luboniu k.Poznania.Auto odziadziczyłem po młodszym bracie i mam nadzieję iż pare lat będę się nim bujał :( . Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big_munios Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 witam:) od kilku dni jestem szczęśliwym właścicielem Megane z 96r. z silniczkiem 1,4 ECO i z gazem, tym najzwyklejszym ale już taką kupiłem. pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caleb Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam wszystkich. Od września 2004 jeżdze magane 1.6 96r. od tego czasu zrobiłem nią nieco ponad 50 000km. Na to forum jak większość trafiłem przez google. Pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur! Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam serdecznie wszystkich na forum jestem od niedawna posiadaczem grand scenic 1.9 dci pozdrawiam wszystkich :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LELO48 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 witam wszystkich. od 6 dni jeste właścicielem meganki i mam nadzieje że będziemy mogli sobie nawzajem pomóc. dodam że poprzednio jeździłem clio I i miałem z nim trochę kłopotów ale jak już się lepiej poznaliśmy wszystko się poprawiło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciurupacha Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 cześć jestem dziewczyną z Lublina jezdze megane coupe :( myślę ze bede tu zaglądać bo są tu ludzie którzy chętnie służa pomocą ale i tacy której tej pomocy potrzebują ;-) mam nadzieję że zdobęde pewne rady które bede mogła wykorzystać przy swoim samochodziku :) witajcie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawiDs_007 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam wszystkich! :( od jakiegos czasu smigam Meganka Coupe 96r narazie jestem zadowolony z zakupu, ale jakies problemy jakies drobne są wiec mam nadzieje ze znajde troche cennych info na tym forum. a tak na marginesie to czy ciurupacha jestes zarejestrowana na forum meganecoupe.pl wydaje mi sie ze widzialem Ciebie tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam wszystkich nowych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawiDs_007 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Robak, witam, dzieki za zaproszenie na forum :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campus53 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam wszystkich! Jestem tu nowy, a przywiodły mnie do Was kłopoty z moją Renatą. Bo tak zazwyczaj bywa, że jak sie coś chrzani, czegoś potrzebujemy to wówczas szukamy po internecie. Bardzo przyjemne i pożyteczne forum, no i dobrze prowadzone przez admina, powiedziałbym, że żelazną ręką. Renata jeżdżę 8 lat i jestem ogólnie z auta zadowolony, bo tylko czynności obsługowe(przeglądy) musiałem wykonywać. Z grubszych rzeczy to wymiana wydechu, opon, akumulatora no i co mnie dotknęło po kieszeni to cewek Sagem na Denso, bo zaczeły padać jedna po drugiej zaraz jak się tylko gwarancja skończyła.Zdecydowałem się na jej zakup, bo gdy w tamtych czasach chodziłem po dilerach, to Renault za te kwote proponował najlepsze wyposażenie, Golf był np całkiem łysy.Stąd decyzja padła na Renatę, a tak faktycznie to wszystkie auta nowe są dobre i trzeba wyjątkowego pecha by się użerać z dilerami. Teraz będę miał czas by spokojnie prześledzić forum co pozwoli mi się po nim sprawniej poruszać. Jeszcze raz wszystkich witam i pozdrawiam, a pawciowi 46 dziękuję za pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi