MrJerry Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witam wszystkich szczesliwych lub mniej posiadaczy Megane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekglowno Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam wszystkich jestem posiadaczem od trzech dni meganki z 2000r jak na razie wszystko gra. serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibired Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 witam wszystkich! od 2 miesiecy jestem posiadaczem meganki z 2004 r. dzieki temu forum zdecydowalem sie na kupno tego samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam wszystkich Od miesiąca mam Megankę, poprzednie auto to Clio - 9 lat w moich rękach (praktycznie bez awarii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk77 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam wszystkie Renatki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruda Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Witam wszystkie meganki, autko kupilem w 2006 i mam wyrobioną opinię o nim Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejas71 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam wszystkich na forum.Od kilku dni mam Scenica 1.9DCi 2001r. Jak na razie jestem zachwycony przestrzenią kabiny ( poprzednie auto peugeot206, a jeszcze wcześniej clio 1.2) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę udanych Świąt Wielkanocnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewik Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam wszystkich. posiadam (a właściwie to mój ojciec ma ale użytkujemy wspólnie ) megane z 2000 roku 1.6 100kilkanaście km. jestem zachwycony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam Szanowne grono, Od tygodnia jestem ( szczęśliwym ? ) posiadaczem Scenika 2002 1.9 dci. Mam nadzieję że dokonałem słusznego wyboru. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Witam wszystkich Użytkowników. Od niedawna jestem właścicielem Megane Classic 1.4 z 1998. Autko od 10 lat jest w rodzinie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piskorz100 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Witam wszystkich MEGAN-owiczów. Swą przygodę z Renault rozpocząłem w 2006 r. Najpierw miałem z 2003 r. hatchbacka 1.5 dci - 80 KM a następnie od roku mam kombi 1.5. dci - 105 KM z 2006 r.. W obu przypadkach disel (złe wspomnienia z gazem i benzyną). Każdym z nich przejechałem po 30 tys. km Pierwszy sprzedałem przy przebiegu 80 tys. km a drugim jeżdżę i mam na liczniku 50 ts. km Mam nadzieję, że pomożemy sobie z różnego rodzaju trudnościami. A gdyby nawet nie to jest tu i tak ciekawie Do usłyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszc2 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam wszystkich. Stałem się szczęśliwym posiadaczem Megane Sedan 1,5 DCI. Mam nadzieje, że na tym forum będę mógł uzyskać pomoc w ewentualnych nurtujących mnie problemach z samochodem, również ze swojej strony służę pomocą. Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rb_zg Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 No to i ja witam jako posiadacz Megane 1,9 dCi Sedan. Poprzednio także ze stajni Renault Clio 1,2 16V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biemci Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Hello, I'm new owner of Renata Grande Scenic, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_ldz Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 witam, rozglądam się nad kupnem, aut i meganka I ph II jest jedną z opcji:) poszperam trochę po Waszym forum, może znajdę jakieś ciekawe informacje na temat tego modelu:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi