adatru Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Hej, od niespełna 7 dni jestem właścicielem Renault Megane z 99 roku z silnikiem 1,6 pozdro trusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radex Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam Wszystkich. Od tygodnia jestem właścicielem Meganki II 1,9 dCi z 2003 r. Mam nadzieję ze znajdę tutaj pomoc i porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccol Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam wszyskich. Właśnie stałem się posiadaczem pięknej meganki,mam nadzieje,że nie będę załował wyboru pomimo opinii jakie krążą po sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolas Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam. Od paru dni mam na utrzymaniu Megane cabrio Karmann 1.6 8v 98r. Tylko gdzie to lato....? Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaqb.k Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam! Od kilku lat jeżdżę Megankami.Wpadam od czasu do czasu na wasze forum.W końcu postanowiłem się przywitać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg66 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam wszystkich:) Przepraszam z góry że sie tak dlugo zbierałem żeby sie przywitac ale jakoś tak wyszło. Posiadam od roku Megi II 1.5 Dci. Wiec jeszcze raz witam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba81 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów, Od 3 tygodni posiadam Megane I ph2 kombi, silnik 1.6 16V. Wiem że większość z was posiada Coupe ale mam nadzieje że nie odtrącicie posiadacza trochę większej siostry waszych meganek Pozdrawiam Seba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkj Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam szanowne grono . Od 2 tyg. śmigam Scenicem I ph.2 z silnikiem 2,0 16V z sekwencją, w wersji wyposażenia RXi. Jest to moje I Reno i póki co jestem nim miło zaskoczony. Pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum. Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami - oby wszystkich tylko miło zaskakiwały ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam wszystkich! Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem megane I kombi, bardzo przyjemne autko. Jest to już moja druga renata, mam nadzieje że tym razem też się nie zawiodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goofi Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam. Właśnie wczoraj stałem się właścicielem Megi II 1.9 z 12.2003 w kolorze (morska głębia) czy jakoś tak. Pozdrawiam Meganomaniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoko81 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam. Ja jeszcze nie mam Meganki, ale za kilka dni będę miała . Kupuję z silnikiem 1400, rocznik 1996, seria RL, z klimą bez elektrycznych szyb niestety. Dwa lata temu była sprowadzona z zagranicy. Mam nadzieję że dowiem się na waszym forum sporo ciekawych rzeczy o Megance. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob24 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam wszystkich, jestem posiadaczem Megane I 1.4 Classic. Niebawem wrzucę fotki autka, jak na razie po przejechaniu ok.15 tysięcy jestem zadowolony. Oby tak dalej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam :P jestem posiadaczką 9 letniej Reni :P coach/copue - mojej czarnej perly :P sprowadzilam ją z Niemiec w zeszlym roku - w stanie wręcz idealnym. Niestety autko odczulo już jazdę po polskich drogach i wymieniłam już tłumik :P Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Hej :P ja też mam :P :P ładne, czarne - reszta jak w opisie :P Pozdrowienia dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi