Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Przywitaj się!(archiwum)

Basenji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów,

Od 3 tygodni posiadam Megane I ph2 kombi, silnik 1.6 16V. Wiem że większość z was posiada Coupe ale mam nadzieje że nie odtrącicie posiadacza trochę większej siostry waszych meganek :?:

Pozdrawiam

Seba

Witam szanowne grono :?:.

Od 2 tyg. śmigam Scenicem I ph.2 z silnikiem 2,0 16V z sekwencją, w wersji wyposażenia RXi.

Jest to moje I Reno i póki co jestem nim miło zaskoczony.

Pozdrawiam, Tomek

Witam wszystkich nowych w imieniu administracji :?:

Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum.

Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami - oby wszystkich tylko miło zaskakiwały ;-) :?:

Witam. Ja jeszcze nie mam Meganki, ale za kilka dni będę miała :?: . Kupuję z silnikiem 1400, rocznik 1996, seria RL, z klimą bez elektrycznych szyb niestety. Dwa lata temu była sprowadzona z zagranicy. Mam nadzieję że dowiem się na waszym forum sporo ciekawych rzeczy o Megance. Pozdrawiam.

Witam :P jestem posiadaczką 9 letniej Reni :P coach/copue - mojej czarnej perly :P sprowadzilam ją z Niemiec w zeszlym roku - w stanie wręcz idealnym. Niestety autko odczulo już jazdę po polskich drogach i wymieniłam już tłumik :P Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!