adizaw85 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Jak trzeba się przywitać do się witam Witam wszystkich!!! Od paru dni śmigam Renault Megane 2002 rok 1.6 16V Oby jak najdłużej czego życzę sobie i wam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeziu Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witam wszystkich serdecznie. Od roku jestem użykownikiem Renault Espace IV 2004r 1,9 DCI. Ogólnie jestem zadowolony z tego auta i jak do tej pory nie miałem z nim problemów. Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1965 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 PRZYBYL kolejny Megane II 1.6 16v na ŚlAsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poradziński Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Witam!!! Od lutego jestem posiadaczem MEGANE SCENIC 1,6 16V z 1999 roku przed liftingiem. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy i fanów Renault!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marius Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam wszystkich! Po długich poszukiwaniach stałem się posiadaczem Renault Megane 1.6 96' i jestem bardzo zadowolony :( Teraz mam dużo pracy, ale postaram się tu często wpadać. Pozdrawiam Wszystkich :) Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scotti567 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam, Wczoraj kupilem na e-bayu: 2001 RENAULT MEGANE SCENIC EXP AUTO, 1,6 16v z przebiegiem 40k mil. i od wczoraj czytam to forum (Mialem 8 lat temu reno espace i bardzo sobie chwalilem ta renatke) Moze akurat trafialem na takie posty, ale czuje ze nie jest to bezawaryjne autko :-( ale coz..... raz sie zyje! jutro zasuwam po odbior :-P Witam wszystkich posiadaczy renatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_ku Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam wszystkich! Jestem posiadaczem meganki od czterech lat. Zaglądałem tu często jako gość, aż sie postanowiłem zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dancer Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam! Moje pierwsze auto.... Megane Coupe :-] aż się boję poznać frnacuską myśl techniczną :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki200 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam Wszystkich.... Niedawno kupiłem Megane 1,4 + LPG 98r, jest to moje pierwsze auto i poki co jestem bardzo zadowolony, mam jednak pewien problem i chcialbym się Was poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiiz Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 witam wszystkich! w grudniu 2007r. zakupiłem renault megane (hatchback) z 97r. 1.6 90KM. wersja wyposazenia to RT i poki co jestem bardzo zadowolony wszystko dziala bez zarzutów :( samochod zadbany znajomy mechanik po wymianie pasków, olejów i filtrów stwierdzil ze igielka. na wyposazeniu mam: Tym chwalimy się w odpowiednim dziale. Ma forum piszemy z polską czcionką. - Prezes jestem bardzo zadowolony pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darx Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_M Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 witam z początkiem maja nabyłem Meganke 1,4 16v z 2002roku wersja AIR ( ABS, klima, 4 AIR BAG, wspomaganie, elektryka, centralny zamek, immo) zdjęcia zapodam później pozdrawiam wszytkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Od kilku dni posiadam Megane Scenic Kaleido 1,6 16V 107KM 1999 r. Witam Wszystkich na forum i pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klajn Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE!!!! Od stycznia tego roku wraz z moją wspaniałą małżonką jesteśmy posiadaczami MII Grandtour 1,6 16V Z 2004 r.przebieg 46 tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzykad Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Witam serdecznie! Dziś odbieram stały dowód rejestracyjny więc będę oficjalnie właścicielem przejściowego modelu megan 1,9 DTI z 98/99 przebieg oryg. 87tys !!. Wyposażenie (ABS, klima, 4 AIR BAG, wspomaganie, centralny zamek, immo, elektyczne przednie szyby, halogeny). Reszę sam zamontuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi