Prezes Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum. :) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzyss Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam wszystkich!!! Od tygodnia jestem posiadaczem meganki 1.9 diesel pozdrawiam wszystkich posiadaczy meganek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuerzet Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam wszystkich! Jestem tutaj nowy, ale mam nadzieję, że się szybko zadomowię :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jactro Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Powitać Wszystkich !! Od 25.05.08r. stałem się posiadaczem Scenika i jestem całkowicie zielony w temacie Reno - i mam nadzieje że moje pytania nie będą denerwować "Starych Wyjadaczy" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carmax Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam - nazywam się Piotrek - wiem że nieładnie z brudymi butami na forum wchodzić więc chciałem Was wszystkich serdecznie powitać - wprawdzie nie jestem użytkownikiem Renault ale mimo wszystko będę do Was częściej zaglądał - bardzo fajne forum - a związane z branżą w której pracuję - dlatego też pewnie co jakiś czas będzie mnie tutaj widać z pytaniami, może komuś coś podpowiem, a może komuś coś sprzedam - w każdym razie WITAM jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroo16 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam wszystkich!!! :) nazywam sie Marcin.Od niedawna jestem posiadaczem renault megane 1.9DTI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homec Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam :) od ponad dwóch latek smigam Megane Coupe 1.9 dTi :) jestem z Bełchatowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol007 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam. Mija tydzień od kupna Reni i nadal jestem pozytywnie zaskoczony. Oczywiście o ile to możliwe będę uczestniczył w życiu forum, ale na początku pewnie będę szukał tego, czego jeszcze nie wiem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommasino Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam z Pomorza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanikr Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 jestem mechanikiem w serwisie renault, sam jezdze focusem, pracuje w irlandii mam nadzieje ze bede pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjak Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Od tygodnia śmigam Grand Scenicem w kolorze ciemno szarym. Mam zamiar regularnie zaglądać na to forum i uczestniczyć w jego życiu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek79 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witam wszystkich serdecznie :) Nie posiadam jeszcze renówki ale może wkrótce :) Jak na razie czytam i szukam. Nie chcę się wpakować na minę więc rady dotyczące zakupu są bezcenne. Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yataman Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Powitańsko Wszystkim użytkownikom. Yataman z Okolic Warszawy wita:) Megi II 1.9Dci 2002 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ymek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam wszystkich!! Od ubiegłej soboty wszedłem w posiadanie nowiutkiego Megane II sedan 1.6 Alizee w jedynym słusznym kolorze tj. szary eclipse :) Ogólnie jestem bardzo zadowolony z autka a zwłaszcza komfortu i ze spalania :). Auto jak pisałem zostało zakupione jako nowe, w chwili obecnej ma ok 1200km przebiegu. Pozdrawiam Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi