Prezes Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum. :) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Przypominam jednocześnie NOWYM, że to jest temat tylko na powitania Rozwiązywanie problemów na forum w odpowiednich działach po uprzednim zapoznaniu się z regulaminem i poszukaniem czy już nie było o tym mowy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mGane Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Przywitujem się :) R. Megane Grandtour 16 V 1,6 2005 r. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wally Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 No to i ja się przywitam ;-) Od wczoraj jestem właścicielem czarnej Megane 1.9DCI 120KM Cudeńko :) Zdjęcia oczywiście umieszczę ale wpierw do lakiernika oddam na polerkę bo były właściciel na szczotkach ją mył i to tylko od święta :evil: A tak na marginesie dodam że przesiadłem się z CC 700 z 94r. Możecie sobie wyobrazić co czuję gdy naciskam gaz i czuję ten przyjemny mruk diesla i ucisk w klatce piersiowej podczas przyspieszania :) pozdrawiam wally Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam wszystkich obecnych i przyszłych użytkowników forum Mam na imię Darek, od kilku tygodni stałem się użytkownikiem Megane Classic 1.6e z rocznika 98. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro74 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam wszystkich użytkowników forum i renault!!! Renault Megane II 1.4 16V z 2003 r. Pozdrawiam bardzo serdecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekk Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Pozdrawiam Was serdecznie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysiu Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam i pozdrawiam Wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek8 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam wszystkich . Od roku użytkuje Megane Scenic 1.6 16V. z 1999 roku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freno Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam wszystkich forumowiczów Jestem nowym posiadaczem marki Renault i wiem o nim tyle co kot napłakał. Mam nadzieję, że będę mógł dowidzieć się tutaj wielu ciekawych rzeczy, a z czasem sam będę mógł doradzać i wypowiadać się na określone tematy. POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam wszystkich :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdzej Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Dobry. Witam wszystkich forumowiczów i użytkowników renówek zarazem. od Paru dni jestem posiadaczem scenica 1.9DCI 2001r i powiem szczerze, ze moja wiedza na temat tego pojazdu jest zerowa. Jeszcze, bowiem mam nadzieje ze z Wasza pomoca szybko ulegnie to zamianie. pozdrawiam serdecznie, stempel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biskup Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam, Jestem posiadaczem megi I kombi 1.6 16V, 1999 rok. Przywiozlem ja sobie osobiscie z Holandii, ma zalozony holenderski gaz. Mam ja niecaly rok, do tej pory spisuje sie dobrze. Ma przejechane 160 tys. Przyjechalem nia z Polski do Irlandii (pracuje sobie na wyspie), 2200 km prawie nieprzerwanej jazdy ze srednia predkoscia 120 km/h. Wszystko ok. Jezdze na benzynie, Irole nie maja gazu, wyjdzie na lepsze dla serducha Megi. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekl Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam mam megankę i ph ii 14.16v air z 2002 pozdrawiam forumowiczów :) :) przsiadłem się z lanosa 1,5 8v :) i teraz to mam prawdziwy samochód :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi