MARO 62 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam wszystkich fanów Renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów:) Od poniedziałku będę posiadaczem Kolejnej Renówki: -Megane III 1.6 16V 110 KM Expression Było Renault Thalia 1.4 75KM RT z 2001r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_wydra Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam jestem Wydra zforum megane coupe, zawitałem do was ze wzgledu na mozliwosci rozwoju technicznicznego mojej megi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpgraf Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów - Marcin z Kielc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 witam ze szczecina z tej strony Karol posiadacz od dziś RM II kombi 1,9 cdi rok 2005 http://ask-auto.otomoto.pl/renault-megane-...h-C7560444.html przyznam ze samochód kupiony przypadkiem szybko i bez zastanowienia ...dziwne to ale prawdziwe. Do tej pory śmigałem Fabią 1.4 MPI + LPG i zrobiłem nią 264kk bez żadnych awarii silnika !! Jutro jadę do ASO sprawdzić co jest nie tak z moim egzemplarzem ;-) ( oby nic ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam wszytskich jestem z ololic bielska i od paru miesiecy mam megi coupe 2,0 16v IDE moje imie znacie wystarczy popatrzec na nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam serdecznie Jako, że jestem nowy to postanowiłem się przywitać! Nazywam się Maciek, jestem z Łodzi. Już spory czas jestem zarejestrowany na forum MCKP (Megane Coupe Klub Polska) a teraz postanowiłem dołączyć do forumowiczów tego forum. Niebawem planuje zakup Renault Megane Coupe - będzie to moje pierwsze wozidełko bo dopiero w marcu mam egzamin państwowy na prawko. Pozdrawiam, Maciek 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiz Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam wszystkich uczestników forum. Mam od niedawna Megankę II, Grandtour. Fajna furka. Zainwestowałem w gaz. Silnik prima sort. Jechałem ostatnio podczas gęstej mgły. Bardzo się przydały światła przeciwmgielne. Ogólnie auto w dechę. Pozdrawiam. Markiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabsiu Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam, jestem SZCZĘŚLIWYM posiadaczem Megane II ph1 od 4 miesięcy, w konću się zarejestrowałem Jak na razie żadnych "większych" problemów z autem nie miałem. Auto z importu z Austrii , przejechałem nim już ponad 10 000 i jest bosko... z dnia na dzień podoba mi się coraz bardziej Na ewentualne usterki i chwalenie się poprzednimi mobilami, mamy odpowiednie działy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją . :P ponieważ wiele problemów na forum już omówiono ;-) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :P Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam jednocześnie NOWYM, że to jest temat tylko na powitania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maytki Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam Od kilku dni jestem posiadaczem grand scenica II 1.9 dCi Jako że jest to mój pierwszy tak duży samochód a w dodatku diesel to na razie uczę się na nowo jeździć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam wszystkich Jestem posiadaczem Megane Coupe i mieszkam w okolicach Lublina .... pewnie kilku użytkowników już znam z MCKP ale postanowiłem i do was zawitać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam! Od niedawna mam niemałą przyjemność jeździć Renault Megane w wersji kombi 1.4 16V. Internet i fora są dla mnie skarbnicą wiedzy, oczywiście dzięki ludziom, którzy je tworzą. Zatem pozdrawiam forowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociou Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam od niedawna jeżdżę granatowym Grand Scenic 1,9 dCi. Do zakupu skłoniły mnie między innymi opinie z tego forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_k Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam Posiadaczy Meganek, Od piątku jestem szczęśliwym posiadaczem MII z 2003, co poprzedzone było intensywnym przeglądnięciem większości forum i opinii jego urzytkowników. Auto jak na razie sprawuje się super, w weekend machnąłem 700km i jestem w niebo wzięty. 113 kucyków pod maską dzielnie się sprawuje. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich serdecznie! Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi