Blondyn Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Czy problem został rozwiązany? Mam podobną sytuację i szukam rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Blondyn napisał: Mam podobną sytuację i szukam rozwiązania. Masz silnik benzynowy; - wymień świece, - zapewnij aby cewki i świece były suche i czyste, - zapewnij szczelność map-sensora, - przeczyść przepustnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondyn Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 W dniu 20.04.2022 o 13:10, Andrzej-2010 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Diesel 1,6/130km. Układ szczelny, przepustnica czyszczona + adaptacja, wymieniony map sensor, sterowanie turbo, czujnik temperatury na fap. Dodatkowo zrobiony rozrząd + pompa oleju + wszystkie filtry. U mnie to dławienie jest pomiędzy ok 1800 - 2300 obrotów potem już ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 W dniu 8.10.2017 o 13:38, Damianeiro napisał: Może lepiej zamiast dolewać do paliwa skorzystać z opcji ; - podpięcia puchy z preparatem przewodami zasilającym i powrotnym od pompy? Warto z tej metody skorzystać, 6 godzin temu, Blondyn napisał: przepustnica czyszczona + adaptacja, Ten silnik nie ma przepustnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Godzinę temu, Andrzej-2010 napisał: Ten silnik nie ma przepustnicy Jest przepustnica powietrza podobnie jak w 2,0 dCi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi