Kaloteck Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 36 minut temu, Testral napisał: Co za bieda, nawet lusterka ma ręcznie ustawiane a do tego deska z Fluence. Po prostu żal to kupować. to zależy za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_saint Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) 4 godziny temu, revirek napisał: a może ta : https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-4-tce-130km-polski-salon-klimatyzacja-automatyczna-ID6zdGFX.html#d430dbb9bd To ogłoszenie wisi już bardzoooooo długo. Moim zdaniem jest to powód do podejrzeń. Kombi z Mysłowic też wisi już chyba coś około miesiąca. Co do tej czerwonej - ręczne lusterka to nie wszystko Generation często mają z tyłu kanapę, której nie można podzielić. Edytowane 21 Października 2017 przez the_saint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revirek Opublikowano 22 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 po tego jade : https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-110km-po-serwisie-tylko-112800-ID6zebnl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dnia 21.10.2017 o 20:15, kacper69 napisał: Ja swoją Megane 3 w wieku 4 lat wyłowiłem w cenie 20 tys zł, fakt że z przebiegiem~200 tys km, ale ja go na niej zrobiłem, nie chwaląc się ;) To ja też się >>nie pochwalę<<, ale w 2012 kupiłem 4-letnią Megane II, 1.5 dCi z 44 500 km przebiegu za 13 760 PLN brutto (faktura VAT) poleasingowa, wykup "pracowniczy", zniżka dla dobrego pracownika. Z całym szacunkiem do Kolegi @kacper69, ale takich rad można udzielać jedynie z przymrużeniem oka (delikatnie rzecz ujmując)... PS: dzisiaj ten samochód jest więcej warty niż za niego zapłaciłem 5 lat temu. Samochody, które Kolega @revirek podsyła są słabo wyposażone, ale jeżeli jemu to nie przeszkadza albo wystarcza, niech bierze. Cenowo nie są najtańsze, ale jeśli po sprawdzeniu okażą się w porządku, to czemu nie. Już tu niedawno jeden z Kolegów napalił się na wersję Bose z 2014, to nic, że tańsza od Limited z 2014, ale Bose... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revirek Opublikowano 23 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 samochód sprawdzony ,wyposażenie jak dla mnie ok choć nie wiem jaka to wersja wyposażenia ( VIN -VF1KZ030643521236) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Sprawdzenie wyposażenia Renault po numerze VIN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revirek Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 W soote mam jechać zobaczyć tego w linku u góry ,ale co myślicie o tym : https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-benz-100-bezwypadkowy-navi-serwis-ID6ze09C.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Wkurza mnie, że handlarze od razu wgrywają polski soft to systemu. Można tłumaczyć troską o klienta, a można pomyśleć "zmienił język to i może licznik cofnął?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Dwa tygodnie temu kupiłem tam MIII htb - facet jest ogarnięty, nie mam zastrzeżeń, udostępnia miernik, papiery wszystkie przygotowane, można konkretnie negocjować. Ma zdjęcia przed ewentualną naprawą, ale np. ja wychwyciłem wymianę lampy, o której jak twierdził nie wiedział. Jak to z importu auta po "przygodach", ważne żeby sprawdzić czy tylko drobnych. @pbet język PL jest do wyboru w menu, nie kojarzę, żeby ph1 nie miała go domyślnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Wiem, że u mnie można zmienić język systemu audio więc nawigacji pewnie też ale czy również komunikatów wyświetlanych przez zegary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Z góry przepraszam za lekki offtop, ale przy okazji o rzeczonym samochodzie. Czy to srebrne było w standardzie czy można to gdzieś kupić? Nie jestem fanem takich dokładek, ale powiedzmy, że kolega jest Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 35 minut temu, pbet napisał: czy również komunikatów wyświetlanych przez zegary? Tak, można. @konwil były fabrycznie montowane, pewnie w ASO tylko za jaką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revirek Opublikowano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Może nie najwyższa wersja wyposażenia ale pierwszy właściciel co myślicie ? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-polski-salon-sprzedawany-przez-pierwszego-wlasciciela-bezwypadkowy-ID6zfWxt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Szkoda, że nie ma kontroli trakcji. Ogólnie wydaje mi się, że spoko. Z opisu wynika, że auto zarejestrowane jest na firmę i gość wystawia fakturę VAT 23% więc jedyna uwaga jest taka, żeby nie dać wpisać na fakturze niższej kwoty niż się zapłaciło ponieważ w razie ewentualnych problemów z samochodem będą problemy z roszczeniami. Edytowane 29 Października 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Co do uwag, to że: jak na prawie 8-mio letnie auto , to cena nie jest atrakcyjna. Dekle na kołach są nieoryginalne, do tego poszczerbione, może lubi jeździć po krawężnikach? Wjechał w jakiś słupek , widać pajęczynkę na tylnym zderzaku i szramę po drugiej stronie też. Kierownica mocno wytarta jest, fotel po bokach też ma fałdy, ten przebieg nie musi być oryginalny. Dziwnie mały przebieg jak na auto firmowe. jak widać z oferty , to jest auto firmowe , nie wiadomo ile osób nim jeździło , pomimo że właściciel jest jeden. I jeszcze sprzedawca się "samo-zaorał" pokazując na zdjęciu książki, że od 2 lat to auto nie było na przeglądzie serwisowym , a w tym czasie zrobiło ( według wpisu i stanu licznika) 22 tys km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi