bacablue Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Witam. Poszukuję symbolu paska osprzętu do mojej Megi, tak żeby podać w sklepie i nie czekać na zbędne szukanie i pytania: a jaki silnik, ile koni itp. Stary pasek tak mi w czerwcu założył fachowiec, że jest o jeden ząbek przestawiony i już od strony silnika lekko się przytarł ( jeszcze na szczęście nie porwał ). A ja dopiero dzisiaj zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 A może dobrze założył tylko coś niewspółosiowo masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witam. I tak sam z siebie przeskoczył? Czyli co teoretycznie może być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Jeśli nie ma współosoiwości to może tak być. W niektórych silnikach 1,5 dCi 110 KM jest/był problem współosiowości pompy wtryskowej i zsuwa się pasek. Dlatego reno wzywa auta na naprawę. Edytowane 27 Października 2017 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 28 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Dzięki Kolego za zainteresowanie. Pasek zmieniony ( 6pk 1200 ), zobaczymy jak to będzie po paru kilometrach. Czyli była / jest na to akcja serwisowa? Mnie przy okazji wizyty w serwisie wezwano na akcję serwisową dot. wymiany podświetlenia tablicy rejestracyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Jedź do ASO - na te silniki była akcja serwisowa związana z paskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Witam ponownie. A tak bez tworzenia nowego tematu: Dużo było akcji serwisowych dla MIII 1.5 dCI i jak to sprawdzić? Pozdrawiam. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Poszukaj tutaj. Powiadomienia UOKiK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Witam. Na szczęście nic nie znalazłem. Chyba, że ktoś ma inne źródło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Na wszelki wypadek żeby mieć 100% pewności dryndnij sobie na infolinię RP lub do ASO. Podasz VIN, sprawdzą i będziesz spał spokojnie lub zaproszą Cię do serwisu. Jak zarejestrowałem MII w MyRenault to tam mi wyskoczyło info o akcji serwisowej na spoiler tylnej klapy, nie musiałem nigdzie szukać. Edytowane 29 Października 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Akcja dotyczyła paska rozrządu, a nie akcesoriów który jest wielorowkowy. Poprostu mechanior źle założył, I go obtarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi